+1 oy
1,149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,902 puan) tarafından

Kaynım başakşehir belediye başkanını  yemeğe davet etmeyi düşünüyormuş eşimde bize gelsinler demiş. Akşam da bana söyledi. Bizde ağırlayalım demiş abisine 

Şaşırdım ama yanlış anlamasın diye de neden bize ki abin davet edecek sonucta diyemedim çünkü net bişey yok ortada yanlış anlasn istemedim . Sakince olur dedim:) ( şuan dille söylemese de bana güvendiği için bize yöneltti). 

Evet kızlar menünüz ne olurdu bu durumda?

47 Cevaplar

+8 oy
tarafından
Normal misafirim ne hazırlıyosam onu hazırlarım başkan olmuşta nolmuş abartmaya gerek yok bence 
tarafından
Ben belediye başkanının elini havada bırakmış adamım kızım hiç işim olmaz benm oyumla geldiyse oraya asıl o bana saygı duymak zorunda ayrıca ben saygısızlık yapın demedim normal misafir geliyor gibi yap hazırlığını dedim siz abarttıkça abarttınız
(7,791 puan) tarafından
Normal misafire de saygim var benim ozene bezene hazırlarım ekimden geleni yaparim o ara param varsa sirf ona ozek alışveriş yaparim belediye baskani da insan sonucta 7 diyari anam babam kocam cocugum icin gezerim gezeceksem.
(4,223 puan) tarafından
İyi yapmışsın tebrik ederim alkıışşş. Asıl sizin gibiler yüzünden yeni nesil saygı nedir bilmiyor siz böyle devm edin çağdaşlık altında terbiyesizliğe.
(2,529 puan) tarafından
Biz ona yalakalık diyoruz. Kuzu çevir kuzu sjsjsjs
(4,902 puan) tarafından
Ne ifrat ne tefrit ben vasat hareket ederim o yüzden farklı fikirdeyim hepinizle :)) Ne abartmak nede amaan deyip küçümsemek olmaz.
-Reklam-
+5 oy
(454 puan) tarafından
Malum ekonomi kötü diye ekmeğin arasına soğan koyar verirdm :Dhsjsjshsbsnsns
+1 oy
(4,876 puan) tarafından
 yap sulu yemek börek pilav tatlı ver önüne yesin ☺️☺️ 
(4,902 puan) tarafından
Özenmek gerek olmaz ki öyle de
(4,876 puan) tarafından
O zaman söylerim kaynima ☺️ madem davet eden o masrafı da o karşılar özenirdm
(4,902 puan) tarafından
Aile apartmanı ortak mal sıkıntı değil masrafı
+1 oy
tarafından
Bütçem neye yeter ise onu yapardim.fazladan masrafa girmezdim 
(4,902 puan) tarafından
Bütçede sıkıntı yok
tarafından
Butcede sıkıntı yoksa Fakir sevindr yetim doyur belediye başkanı boşver
(1,017 puan) tarafından
Yirumlari okuyordum bu cumleye hayran kaldim Ayseoz hanim size cok cok +++++++
(4,902 puan) tarafından
Arkadaşım eşim ve abileri çağıracak  niye bu kadar tuhafsınız. Nerden  biliyorsunuz onları da yapmadıklarını .
tarafından
Asena ekinci sağol canım
+1 oy
tarafından

Allah ne verdiyse onu yaparım sonuçta o da misafir umduğunu değil bulduğunu yiyecek :)

(4,902 puan) tarafından
Öyle de özenmek gerek
tarafından
Tabi orası öyle . Bana kalsa et yemekleri yapardım etli pilav önüne ezogelin  çorba tatlı olarak da şerbetli bi tatlı yapardım
+1 oy
tarafından
Çorba

Börek 

Salata

Tatlı

Pilav

Yumuşacık  et sote 

Mantı 
(4,902 puan) tarafından
Sağol canm
tarafından
Benm öneri biraz fakir bi sofra oldu dimi
+1 oy
tarafından
baskaninda yedigi yemek kiz. :)
+1 oy
tarafından
Kuru fasulye pilav yap kız:)
(4,902 puan) tarafından
Klasik olur :)))
tarafından
Olsun hoş olur
+1 oy
tarafından
Canım onlar yemeği kendi getiriyor bir ramazan bizede vali gelmişti biz yemek hazırlamıştık ama kendileri adana kebap çorba salata felan getirmişlerdi kendileri değilde korumaları bundan yıllar önce belki öyle bişeyde yapabilirler. 
(4,902 puan) tarafından
Siz mi çağırmıştınız :) bize de öyle gelse fena olmazdı ama yok o kadar uğraşcam bide yemicekler sınir  olurum:)
tarafından
Evet biz çağırdık =) yok kız o kadar hazırlık yaptığımızı görünce onları yediler ve çokta hoşlarına gitmişti ne zamandır böyle güzel ev  yemekleri yememiştir diye valla o zamanın valisi hiçte vali gibi değildi çok mütevazi çok naif efendi bir insandı hala aklıma gelince hayran kalmıştım bu makam ve mevkiyle nasıl böyle kalabişmiş diye kaliteli bir insandı çok isterdim amcam dayım yada abim  felan olsun
+1 oy
tarafından
Aman napacak gelipde kskksjsj
+1 oy
(25,196 puan) tarafından
Zırnık koklatmam haydar abiye dargınım :D 
(4,902 puan) tarafından
Ahahaaa selin yaa :)))))
0 oy
(1,685 puan) tarafından

Ayy postu okurken bile gerildim :) 

Bir menü çıkaramadım şuanda ama çok çok ozenirdim herhalde a dan Z ye

tarafından
Sanki sana gelecek gibi oldun dimi bi an
(4,902 puan) tarafından
Dimi bende özenirim
(1,685 puan) tarafından
Valla öyle oldum :) ben annemleri cagirsam ne yaparım diye düşünüp duruyorum belediye başkanı gelse nasıl panik yaparım bilemedim :)
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Benim dugunume gelmisti belediye baskani tam altin takti yemege cagirmistik biz evlendikten sonra o zaman kurban bayramiydi sacta kavurduk corba su boregi kadayif hosaf ne ararsan vardi kaynis de yardim etti:)
(4,902 puan) tarafından
Güzel geçmiş :)
0 oy
(5,487 puan) tarafından
Kocama ayarlayır ve ona yaptırırdım, yanlış anlaşılmasın çağırdığı için değil aşçı olduğu için
(4,902 puan) tarafından
Çok iyi ya benimki de anlasa keşke:)))
0 oy
(3,249 puan) tarafından
O da normal halktan birisi değişik bı et yemeği olabilir güzel bı et suyuna çorba pirinç pilavı bide sarma dolma tatlida tirilice olabilir yada irmik helvası dondurma mükemmel olur
(4,902 puan) tarafından
Evet ama ozenilmeli. Teşekkürler canm
tarafından
Patetes çorbasi
Etli nohut
Guvecte mantarli etli sote
Pilav
Ortaya manti salata
0 oy
(6,086 puan) tarafından
İçli köfte sarma koyardım sofraya mutlaka tarator mevsim Salata yapardım en güvendiğin çorbandan yap en iyi hangisini yapıyorsan. Et yemeği 1 çeşit tereyağlı pilav ve yanında şerbetli tatlı :) menü hazırlarken en iyi yaptığın yemekleri seç.. 
0 oy
(12,780 puan) tarafından
Mercimek çorbası 

Tas kebabı 

Sebzeli bulgur pilavı 

Ortaya yaprak sarması 

Salata ve yoğurtlu Bi meze 
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Oda bizim gibi insan rutin ne pişiyorsa corba sulu yemek pilavo salata mezesi tatlısı icicek börek ortays tmm belediye başkanı ağırlasin sizi :)
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Makarna çorba pyahahaha djskxk

Şaka bi yana bilmiyorum ki valla canım 
0 oy
(4,386 puan) tarafından
perde pilav,

içli köfte,

dolma,

bol etli güveç,

salata,

mezeler,

komposto,

corba isteğe göre,

tatli baklava olur
(4,902 puan) tarafından
Evet olabilir bunlar teşekkürler canm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 365 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
+2 oy
36 cevap 808 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 471 göst.
5 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,005 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,162 soru

12,333,221 cevap

39,297 kullanıcı

Kategoriler

...