+2 oy
758 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Buyurun sohbete

36 Cevaplar

+13 oy
(124,939 puan) tarafından

Davet etmeyenlet gelin sayimizi bilelim :D

tarafından
Bende hiç etmedim :))
(780 puan) tarafından
Davet etmedim bende çünkü lafcilar dedikodu peşindeler uzak olsunlar Allaha yakın olsunlar zaten 37 haftalık hamileyim şu hastalıktan dolayı aman aman istemem hastalık öyle bi oldu ki kimde var bellisiz :)):)))
tarafından
Yedi yıl oldu zaten davet etmesemde hergun gelip bende yiyorlardı bilmiyorum ki
tarafından
Baya varmış davet etmeyen:))
tarafından
Aynen bizimkiler memleket :))dee
-Reklam-
+4 oy
(14,081 puan) tarafından
Davet mavet yok onlara önce hak etsinler sonra çağırayım 
tarafından
Vay vay vay :))
+1 oy
tarafından

Ali nazik salata et yemeği pilav mercimek çorbası yaprak sarması fasulye yemeği tatlı olarak da trilice 2 veya 3 sene önceydi :D

tarafından
Bakıyorum da genellikle davet mavet yok kayinvalideye:)
+1 oy
tarafından

14 aylık evliyim daha bir kere yemeğe gelmediler gerçi diğer türlüde gelmediler hep biz gideriz

tarafından
Sen çağırdın mi canım
tarafından
Hep gelin diyoruz iki saatlik yol bile değil farklı sehirdeyiz ama gelmediler. Kızım doğdu bile  gelmediler artık bende gelin demiyom hiç umrumda değiller
+1 oy
tarafından
Görümcem cumartesi geldi başka kimseyi çağırmayı düşünmüyorum 
tarafından
Virüs var zaten boşver canım
+1 oy
tarafından
Uzaktalar davet etmedim ama geldikleri gün karnıyarık muhakkak olur k.babam seviyor diye 
+1 oy
tarafından
Karnı yarik

Pirinç pilavı

Soğan salatası

Mercimek çorbası

Şeker pare 
+1 oy
tarafından
En sinir olduğum şey yeni hamileydim evde eşimle abisi kalıyordu uzun süredir ben de okuldan yeni geldim her yer pislik içinde yağ içinde temizlik yapılmamış alışveriş yapılmamış benim salakk eşim bana sormadan hepsini davet etti ertesi gün annem kız kardeşim geldi de onlar yardım etti Allahtan neyse. Kuru yeşil fasulye pilav dolma mercimek çorbası fırında tavuk salata ayran yapmıştım 
tarafından
Kötü olmuş canım
+1 oy
tarafından
Razaman da evlendim ilk iftara Yayla çorbası yaptım onu hatırlıyorum sadece gerisi yok 
+1 oy
tarafından

Hiç davet etmedim :D

+1 oy
tarafından
O kadar saçma sapan bir menüydü ki hahahaha ay hala hatırladıkca adamlar yine iyi yemiş diyorum ya ") her şey etti her şey yaşlı baskı adakale kolestrol leri fırlayıp iyiki hastanelik olamadilar ")
+1 oy
tarafından

Karşı tarafı bilmiyom da babamlari ilk davet ettiğimde onlar hamsi alıp geldi  bu beceriksiz aç bırakır bizi diye mutfağa da annem girdi :D

+1 oy
tarafından
Tavuk suyuna şehriye çorba, izmir köfte, tavuklu pilav, cacık, revani yaptım kaynanam benim gibi yapmıyor köfteyi fırına atıyor kayınpederim ve eltim köftemi çok beğenmişti lokanta usulü gibi olmuş demisti ama kaynanam kızartma dedi **** oldum :D
+1 oy
tarafından
Karnıyarık yaptım ama tavuklu olarak 

Pilav

Kurufasulye

Tarhana çorbası 

Salata 

Vişne kompostosu

Muhallebili kadayıf tatlısı 
0 oy
(1,615 puan) tarafından

Benim ilk iftar diye birşey olmadı canım geçen sene bütün Ramazan bendeydiler karnım burnumda neler ettim hatırlamıyom:):angel:

tarafından
Kız çocuğun nasıl oldu
tarafından
Ooo zormuş canım
(1,615 puan) tarafından
İyi oldu meksikalı ertesi günü doktor kontrolümüz de vardı jel verdi doktor da dişine
0 oy
(300 puan) tarafından
Patlıcan kebabı pilav çorba içli köfte bide hazır çiğköfte vardi
tarafından
Bu menu urfada yapiliyor cogunlukla urfalimisin
(300 puan) tarafından
Mardinliyim :))) yaknz urfaya
(300 puan) tarafından
Bu akşam iftarda işkembe var
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Geçen sene birliktik zaten bu senede kimseyi çağırmadım herkes evinde otursun millet ölüyor virüs olmuş diz boyu iftarda da ayrı yenilsin
0 oy
(2,174 puan) tarafından

Bütün tavuk ile patates attım fırına , hazır paket kremalı tavuk çorbası yaptım , domates salatası, kaşarlı mantar attım fırına , patlıcan ezmesi yaptım yoğurtlu , tel şehriyeli pilav yaptım ekstra içecek , hurma ve herkese ayrı badem şekeri koydum önüne öyle canm :angel:

tarafından
Canım menun çok güzelmiş
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Aramızda 1400 km var. Hic gelemediler
0 oy
(15,920 puan) tarafından
Kaç sene oldu ilk iftar unuttum valla 2 senedirde iftara aldığımız yok

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 187 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,414 puan) tarafından soruldu