0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (875 puan) tarafından
Kızlar kaynanama geçtik saat 10 gibi anca teravihi bitiriyorlar diye neyse abla dediğim kuzenimde oradaydı aldı hamzayı sevdi sonra Hamza fayansa oturdu o da arkasında durdu atmasın kendini diye Hamza bu sefer öne bir atıldı sağ yüzünü çok kötü vurdu kızardı daha sonra sakinleşti 10 dakika sonra kaynanamla yaşayan teyzem aldı kucağına Hamza kafasını geriye attı pat sehpanın ucuna geldi neyse yine sakinleşti sonra eşimle oyun oynuyorlardı Hamza birden topu almak için bir döndü kafasını bu sefer de yere vurdu kaynanam da ordan diyor ki bak ayetel kürsi okusaydın vurmazdı Allahım Ya bende dedim ki ben hem bas hem ayetel kürsi okuyorum ama çocuk bu illa düşecek illa vuracak kafasını bir yere taaa gidene kadar hamza kafasını falan vurdu diye somurttu ama zaten çok dikkatliyim ama bugun kaynanamlarda resmen kaza üstüne kaza yaşandı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah bu kaynanalar sanki biz çocukların  babannesi onlar annesi
(875 puan) tarafından
Ay hiç sorma sanki biz hiç üzülmüyoruz işkence yapıyoruz onlara
tarafından
Valla yüz  verme  benimkide aynıydı  susturdum
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim benimde oğlanın eli kapıya sıkıştı parmağı pert 15 gündür dikişli bende banyoda düştüm bugün kafam felaket ağrı ya 
(875 puan) tarafından
Oyy çok geçmiş olsun canım ikinize de iyi misin sen?
(310 puan) tarafından
Valla kafamin içinde halay cekilio sanki
0 oy
tarafından
Kaynanan gözüdur o cnm..nazara gelmiştir çocuk..
(875 puan) tarafından
Yani artık neyin gözüydü bilmiyorum ama kötü bir akşamdı ya

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 449 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,231 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,066 göst.
0 oy
24 cevap 1,078 göst.
27 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sev (368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,481,532 soru

24,238,927 cevap

339,842 kullanıcı