0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (888 puan) tarafından
Sakin oturakli insanlara zaafim var birseyler anlatsalar saatlerce dinleyesim geliyorr yapı gereği konuskan bi insanm.. ama keske olmasaydm az öz konusmak her zmaan dahada yeterli geliyor bazen kendimi geliştirmem gerektiğini düşünüyorum ama dediğim gibi konuskan ve cıvıl cıvıl bi insanim espiri yeteneğim mizah anlayışım iyidir ama her zaman iyi olur mu bilmiyorum 2 oglum var keske bjraz daha oturaklı olsaydm neyse yaşımda küçük değil 27 ama bende böyleyim diyorm kendi kendime icimde birsey yoktur hersey dilimdedir sizler nasılsınız nasıl olmak iserdnz ..

33 Cevaplar

+1 oy
(14 puan) tarafından
Bnm var çok utangacim asamiyorum bu durumu birde kimse üzülmesin aman yalan Dünya diye diye hep üzülen ben oluyorum misal yalanını yakaladigim kişi gözümün içine baka baka diyor yinede sesimi edemiyorum
(888 puan) tarafından
Iste boyleside zor
(14 puan) tarafından
Çok zor üzülen ezilen benim sırf hakkımı savunup sesimi edemediğim icin
(888 puan) tarafından
Kiyamam sana canim
(14 puan) tarafından
Saol çiçeğim ama benimde hakkım ahirete kaldı artık ya öyle iyi düşünmeye çalışıyorum:)
tarafından
Aynı ben ama yalana tahammülüm yok asla affetmem
-Reklam-
+1 oy
(1,596 puan) tarafından
Vicdanımı sokup atmak isterdim 

Bana kazık atsalarda dustuklerinde yine yanlarında oluyorum 
0 oy
tarafından
Ayyyyy beni anlattım kız  ama ben kendimi böyle rahat hissediyorum  senin yazdıkların disindaşķď
(888 puan) tarafından
O zaman arkadas olak miii burcun ne bu arada
tarafından
Koç burcuyum
tarafından
Olak arkadasssss:):)
0 oy
(985 puan) tarafından
Bendensin  kız aynıyız.  Bende insanların her dediğini önemsiyorum o huyumu değiştirmek isterim.
(888 puan) tarafından
Burcun nedir acaba
(985 puan) tarafından
Oğlak
(888 puan) tarafından
Severiz
(985 puan) tarafından
Senin burcun ne ?
(888 puan) tarafından
Aslannnnn
0 oy
(7,757 puan) tarafından
Bende senin tam tersinim canım tanımayan herkes soğuk bulur ama genelde tanıdıktan sonra fikirleri değişir.Herkesle samimi olmam ama samimi olduğum kişilerle birlikteyken de çok eğlenceli bir insanım. Kötü özelliğim çok kinciyimdir yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam. 
(3,579 puan) tarafından
Yengeç burcu musun sanki beni anlattın
(3,491 puan) tarafından
Aynı benmişsin bu kadar olur:/
(7,757 puan) tarafından
Yengeç değilim ama onunla en iyi anlaşan Akrep burcuyum  :)
0 oy
tarafından
Çok çabuk sinirleniyorum sabır konusunda çok sabırsızım bu huylarımın değişmesini isterdim ve evet bende çok ağır başlı olma kararı aldım :)
0 oy
(3,491 puan) tarafından
İşte o benim, ama ben de senin gibi olmak istiyorum yer değişelim mi:) 
(888 puan) tarafından
Değişek guzelim yaa:))
(3,491 puan) tarafından
Güzelim hitabını da pek severim:)
(888 puan) tarafından
Cansın:))
0 oy
(659 puan) tarafından
Kendimden çok kocamın huylarına bu ara acayip u.yuz kapmış durumdayım. Istemiyorum sevmiyorum eve gelmesin istiyorum 1kaşık suda bogmak kavga etmek istiyorum. Ay yazarken bile ne kadar sinirlendim. Bu iş adliyede biter
(888 puan) tarafından
Az sakin ol bacim
(3,491 puan) tarafından
Sakin ol şampiyon:)
(1,787 puan) tarafından
Adama fena takmış :)
0 oy
(3,579 puan) tarafından
Haksızlığa asla gelemiyorum kim olursa olsun illa ki doğruyu savunacam. Dışarıdan ilk gören çok kibirli kendini beğenmiş olarak görür herkesle samimi olmam kendimi geri tutarım ama arkadaş olan da çok sever. Kinciyim malesef yapışanı unutmuyorum unutmuş gibi yapıyorum. Normal de uysal naif sessiz sakinimdir ama sinirlenince ayarsız oluyorum 
(3,491 puan) tarafından
Seni tanımak isterim yiğidim:) aynı ben. Tanışalım nooolur.
(3,579 puan) tarafından
Hadi yaa ben de numuneyim sanıyordum:))) tanışalım buyurunuz önden :D
0 oy
tarafından
İnsanlara hemen kanarim düşmanım karşımda ağlasın onunla ağlar derdine derman olmaya çalışırım ve bu huyum yüzünden kendimden nefret ediyorum 
(888 puan) tarafından
Işte bunlar bendede var eklwmeyi unutmuşum
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Hic konuskan degilim az ve oz konusuyorum ve fevriyims biraz bu huyumu sevmiyorum. Ama cok iyi bir dinleyiciyimdir :D
(888 puan) tarafından
Dinleyici insanlari severizzzz
0 oy
tarafından
Kendimi hep eziyorum. Üzülen kırılan taraf ben olmayı tercih ediyorum. İnsanlar için kendimi parcaliyorum. 

Hiç kendimi öven birisi değilim. Birisi ovdugundede hiç inanmıyorum 
(888 puan) tarafından
Kizz vu bendede var diyorum ki kendime milleti düşündüğün kadar az kendini düşün...ahahahah
0 oy
(152 puan) tarafından

Sinirlenince yükselen sesim ve çabuk sinirlenme huyumu bide temizlikle ilgli saçma takıntılarım :(

0 oy
(60 puan) tarafından
Bende tam tersi çok konuşamıyorum böyle iki kelimeyi bazen bir araya getiremiyorum yetersiz hissediyorum girdiğim ortamlarda bende bunda muzdaripim sizin gibi olmak isterdim
0 oy
(97 puan) tarafından
Bende oturaklı değilim canım senin gibiyim bence burcumla alakalı herkes öyle dedi 28 yaşındayım ben ama 18 gibi davranırım eğlenceli neşeli asla modunu düşürmeyen pozitif bakan biri 
(888 puan) tarafından
Canim burcun nedir bu arada
(97 puan) tarafından
Boğa canım
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Gel otur karsima konus 2 dk da her seyimi dokulurum asdfg 

Çok iyi sir tutarim baskasinin acigini ele vermen ama kendimi hic saklamam cok cabuk güveniyorum asdd sal.ak kendim
(7,792 puan) tarafından
Sorma ya baskasinin sirrini ölümüne saklayip kendimi böyle cabuk dökülmem beni benden aliyor
(888 puan) tarafından
Saniyelerimizi bile almıyor dmi ortaliga sacmak
(7,792 puan) tarafından
He kiz sonra da diyom ki ben neden bunu anlattim :D ama bn oyke anlatinca karsi tarafta aninda dökülüyor asddf
(888 puan) tarafından
Ahahahah yanlız değilim diye sevinmek peki ahahahah
(7,792 puan) tarafından
:D ahaha
0 oy
tarafından
Çok çabuk sinirleniyorum onu değiştirmek isterdim
(888 puan) tarafından
Bende bende bende
0 oy
(573 puan) tarafından
İkizler misin sen valla ben ilk başta soğuk davranıyorum tepkisine göre sonra bende aciliyorum sakaciyim bazen çok konuşurum 
(888 puan) tarafından
Nooopp :Aslannnnn
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bişey alirken aşırı kararsız kalıyorum bu huyunu sevmiyom
(888 puan) tarafından
Ikizler olabilirmisin
(44,928 puan) tarafından
Başak
(888 puan) tarafından
Basakk en zor burcc
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Biraz gamsiz biraz da rahat bir insan olmak isterdim fazla duygusalim...

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 807 göst.
0 oy
51 cevap 601 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
67 cevap 1,163 göst.
0 oy
17 cevap 507 göst.
13 Eylül 2020 Aile kategorisinde Elifmensev16 (103 puan) tarafından soruldu

405,726 soru