0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından
Kızlar kaynanamla uzakta oturuyor gezme amaçlı geldi buraya burda 3 görümcem var bide ben bize geldi kalmaya başım gözüm üstüne oğlunun evi bunda bir sıkıntı yok 1 ay 1 buçuk ay bizde kaldı zoruma giden şey ise görümcelerin çocukları var birinin 3 birinin 2 birinin 1 hepsine benim yanımda patik yaptı çifter çifter her birine 4 takım işte ne görse aa dur bende bunu diğer kızıma alayım dedi pazara gittik kızlarının çocuklarına herşeyi aldı benim kızımda sadece yaptığı patiklerin biri o torunlarına küçük gelmiş onu benim kızıma verdi bende ben istemiyom saolun ben alırım kızıma dedim kibarca siz olsanız ne yapardınız çok sinirlendim bunu eşimde söyledim 

11 Cevaplar

+2 oy
(701 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hem sende kalıyor hem sana bir faydası olmamış resmen insan bir çift patik sana ve çocuğuna örer yada bişey alır eder ne bileyim çok afedersin ama kullanmış gibi resmen . Doğru olanı yapmışsın. Allah sana ona gösterdiğin sabirdan ve hosgurunden dolayı en çok istediğin şeyi sana armağan etsin inşallah.
(7,375 puan) tarafından
Amin canım inşallah çok şükür ki etti benim kızım doğum sırasında beyin kanaması geçirdi ve ölü doğdu geri getirdiler mucize bebek yürüyemez emekleyemez oturamaz dediler suan hepsini yapıyor çok şükür zaten zoruma giden bide küçük olanı kızıma getirmesi oldu
(701 puan) tarafından
Çok şükür Rabbime Allah bağışlasın her daim Çok haklısın benimde zoruma giderdi . Gerçekten o kadar ağırla sev saygı duy karşılığı böyle olmamaliydi . Buna nankörlük derler. Ama sen Allah için yap o sana mükafat verir insanlar böyle malesef hepsi değil ama genelde işte. Boşver sıkma canını.
(7,375 puan) tarafından
Saolsın canım benim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bosver canim Allaha havale et Allah muhtaç etmesin ne kadar ayıp  madem çok seviyor gitsin kızlarında dursun 
(7,375 puan) tarafından
Zoruma giden Buda oğlunun çocuğu yabancı değil ki yani bide küçük olmuş diye onu benim kızıma getirmesi gerçekten sinirlendim hepsine ayrı ayrı 4 5 takım ördü önümde bu kadar mı değersiz benim kızıma küçük olanı verdi çok zoruma gitti gerçekten ben alamaz mıyım alırım tabiki en iyisini de alırım yaptığı hoş değil
tarafından
Aynen canim hic hoş değil  dalga geçer gibi küçük geldi seninkine olsun demiş bide küçük gelen patigi stemediğini söylemekle çok iyi yapmissin Eşin senin arkandadir insAllah hala annesini savunmuyordur
(7,375 puan) tarafından
Eşim arkamda canım çok şükür oda dedi niye Buda senin torunun değil mi o kadar ördün bir çift örmek bile zor geldi diye
(1,467 puan) tarafından
Peki eşine ne dedi. Ya da sen kabul etmeyince ne dedi
(7,375 puan) tarafından
Hiç bir şey demedi canım kızına gitti akşamı geldi rahat edememiyor muş orda
0 oy
(1,787 puan) tarafından
Açıkça söylerdim madem onları daha çok seviyosun neden burdasın diye
(7,375 puan) tarafından
Valla canım bir ara gitti kalmadan döndü rahat edemiyormuş ne benim yaptığımı yer ne yemek beğenir ben onu yemem bunu yemem ben bunu sevmem bansa bunu alın bunu yiyecem anlamadım gitti valla gitti patiklerin verdi 2 saat durdu kalktı yine bize geldi
(1,787 puan) tarafından
Paramı veriyolarda karşılığında mecburmu hissediyo acaba
(7,375 puan) tarafından
Yok kız ne parası pazara gittik beraber yaşlılık maaşına hep görümcemin çocuklarına takım takım üstler önlüklerinden tut emziklerine kadar aldı Buda oğlunun çocuğu yabancı değil vbiz muhtaç değiliz çok şükür ama insanın zoruna gidiyor
(1,787 puan) tarafından
Atma içine kızım söyle
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Aynisini yaprdim. Haatta onu yaptigini kucumser begenmzdim. Hosuma gitmiyo bu patikler fln derdim. 
(7,375 puan) tarafından
Ben en iyisini alırım dedim ama ister istemez insanın zoruna gidiyor gerçekten
(1,364 puan) tarafından
Evet, alamadigindan degil, yapilan muameleden . Bosver onun densizligine ver.
(7,375 puan) tarafından
Aynen canım benim yaptığım muameleyide hiç bir kızı yapmıyor ona işte bazen dokunuyor insanın kalbine bunlar Allaha havale ediyorum
0 oy
tarafından
Bende kirilirdim ama madem sana bir faydası yok kızlarını bu kadar çok seviyor onlarda kalsın o zaman
(7,375 puan) tarafından
Kız gidiyor 2 saat sonra geliyor yaşlılık maaşını çekti kızlarının çocuklarına harcadı benle pazara gittiğinde bide ne yaptığımı yer ne yemek beğenir yani benimde zoruma gitti böyle yapması
0 oy
tarafından
Cehalet başka bisey değil. İlerde de o kayirdigi torunları yüzüne bakmaz 
(7,375 puan) tarafından
Valla canım beni m çok zoruma gitti ya pazara gittik beraber yaşlılık maaşına hep görümcemin çocuklarına takımlar önlüklerinden tut emziklerine kadar aldı ben çok şükür muhtaç değilim ama buda torunu zoruma gitti yani
0 oy
tarafından
Ben yüzüne derdim sonuçta babannesi 
(7,375 puan) tarafından
Eşim dedi o kadar torunlarına yaptın benim kızıma niye yapmadın unuttum dedi
0 oy
tarafından
Benim babaneme öyleydi o dusunmuyosa sen yüzüne vur anne bi de benim kızıma yap de şöyle bunu dile getirmez sen daha çok ezerler seni gözümle gördüğüm şahit olduğum bişey bu 
(7,375 puan) tarafından
Valla canım Allaha havale ettim
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Yapman gerekeni öğrenmişsin. Bı dahakine kabul etme. Sen kizlarinda daha rahat edersin anne. Hem ödüllerini deneme fırsatım olur de. Ver cvabini .  Aynısını bize dedm yapmıştı. Yine sen iyisin biz kucuktuk dedem ablamla bni yanına çağırdı bakın neler aldım diye..eldiven cikakdiyor buuu büyük torunuma. Bu ortNcaya bu küçük cimcicmeue..bu da büyüğe buda ortNcaya filan gibi koca tirba hediyeyi diğer torunlarına gösterdi. Bizde küçüğüz. Bizde çok guzeeel dedk. Sonra tavuk varmış marketten almış..anneme de dedi ki bu dolaba köy yarın kızıma verecem yapıp yesinler sakın pişirme. Bizde kalırken yaptı bunları düşün 
(7,375 puan) tarafından
Valla Allaha havale ettim canım kız gidiyor kızına rahat edemedim diyip geliyor 2 saat sonra
0 oy
tarafından
Allaha havale et boşver zaten iyilik yapan kötülük buluyor bu dünyada sen Allah rızası için bak
(7,375 puan) tarafından
Allaha havale ettim canım
0 oy
(1,965 puan) tarafından
En doğrusunu yapmışsın o kendi değerini belirlemiş oldu. Madem kızlarını bu kadar çok seviyor bir zahmet onlarda kalsın.
(7,375 puan) tarafından
Kız gidip yine geliyor 2 saat duruyor rahat edemez iş orda
(1,965 puan) tarafından
Onların huzuru bozulmasın diye gelip seninkini bozmaya çalışıyor.
(7,375 puan) tarafından
Valla bende anlamadım canım yaaa

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 152727 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.
30 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ksldnjxkckv (47 puan) tarafından soruldu