0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (36 puan) tarafından

Hamilelik diyet zamanı değildir. Kendinizi aç bırakırsanız, bebeğinizi de aç bırakırsınız. Bebeğinize düzgün bir şekilde gelişmesi için ihtiyaç duyduğu tüm besinleri vermeyi amaçlamalısınız. Hamilelikte diyet yapmak zorunda değilsiniz. Kilo almaktan korkmayın bu tamamen normaldir; ama aynı zamanda bunu istediğiniz her şeyi yeme zamanı olarak görmeyin. Yaklaşık 9 ila 12 kg veya biraz daha (kiloluysanız daha az) artış normaldir. Hamilelikte diyet vücudunuza, yapınıza, boyunuza ve hamile kaldığınızda sahip olduğunuz kiloya bağlıdır.

image

6 Cevaplar

0 oy
(20,203 puan) tarafından
Diyet değilde sağlıklı beslenebilirsin 
-Reklam-
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Diyet yapma bence ama sağlıklı beslen dediği gibi ben de mesela her şeyi yardım ama abur cubur asla çitos kola sadece arada çok nadir bir iki defa onun haricinde sürekli meyve sebze tüketiyorum her şeyi de yiyofdum
0 oy
tarafından
Cnm istediğini ye iç. En güzel dönemdir hamilelik
0 oy
tarafından
Ben de karbonhidrattan kızartmalardan tatlılardan tuzlulardan uzak duruyorum. Doktorum her ay bir kilo alabilirsin dedi dikkatli beslen dedi. 68 ile başladım hamileliğe şu an 72 kiloyum 25.5 haftalığım. Hamileyim diye herşeyden fazla fazla yemeyi doğru bulmuyorum. Çevremdekiler sürekli baskı yapıyor hamilesin biraz daha ye hamilesin şundanda ye diye. Zaten açlık hissettiğimde yiyorum kararınca fazlasını alıp neden kendimi şişiriyim. 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Bende şeker çıktı ben malesef diyet yapıyorum az iyorum ve ara öğün iyemiyorum 
0 oy
(205 puan) tarafından
Benimde doktorum kilo kontrolu saglamak amaciyla bi liste onerdi bende uygulamaya calisiyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 128 göst.
28 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 118 göst.
5 Eylül 2024 Aile kategorisinde Eslemnida (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 263 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 16 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Rtyww (1,496 puan) tarafından soruldu

403,493 soru

12,088,583 cevap

36,379 kullanıcı