0 oy
304 göst.
Aile kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar benim bir kaynım var eşimi ne arar ne sorar eltim deseniz aynı yanımızda herkesi davet ederler ama bizi dışlamaya çalışırlar iftara görümcem çağırdı kaynım saat 9 gibi gelecekmiş mesaj atmş eşime eltimden için geçerken annesinden alırmısn die ya alsın ama sadece işleri düşünce neden biz anlamıyrm ben bunu ya Aşırı nefret ediyrm ikisindende eeee kayınvaldesi bıraksn her şeye atlıyor eltimin annesi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Küçük dağları ben yarattım havası var onlarda ben asla muhatap olmam oyle bi durumdada cevabını veririm
(37 puan) tarafından
Ya ben doğum yaptım eltim kaynanamı doldurmuş ama kaynanam bilinçli birisi
tarafından
amaç ne neden boyleler
(37 puan) tarafından
Kaynım karısını daha üst göstermeye çalışyor ondan canım her şeyde eniştelerine danışırdı işi düşünce biz eşime de dedm
tarafından
Bizim burda bi laf var adam iki cilve kur görünce aileyi unutur gider
-Reklam-
0 oy
(8,642 puan) tarafından
banada aksama yemege gelceklerdı son anda vaz gecıp gelmedıler esımle evlendık abısı dugune gelmedı bu ay mevlut yaptım gene gelmedı eltıde gelmedı
(8,642 puan) tarafından
aynen cınslerle ugrasamıcem ne mesaj atıyom ne arıyom esımde akılandı gıbı yazmıyo oda
(37 puan) tarafından
Şuan sinirden ağlıyrm ya biz su yakıyoruz sanki
(8,642 puan) tarafından
ağlama onlar ıcın sınırını bozma
(2,942 puan) tarafından
Bırak gelmesinler cnm böyle kafan daha çok rahat bizimkiler bizden çıkmaz muhatap olmadığım halde
(8,642 puan) tarafından
gemesınler de tek ıstegım ısallah esım afetmez
0 oy
(4,979 puan) tarafından
Valla abartıyorsun gibi gözükmüyor ben hic muhatap olmam
(37 puan) tarafından
Valla ben muhattap olmuyorm nikr bir hoşgeldin güle güle evme dahi davet etmem
0 oy
tarafından
Benim eşimin kardesinde öyle ama karismiyorum kendini yaşayarak görsün boşver 
(37 puan) tarafından
Ben duramıyorm eşim dedi bende hemen işi düşünce bizi ararlar dedm dedm
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Canım şimdi sana ne kadar boşver takma muhatap olma desekte boş sizin eşleriniz kardeş ve et tırnaktan ayrılmaz hele en güzel günler de ve en kötü günlerde hep bir arada olacaksınız o yüZden en iyisi böyle şeyleri oturup konuşmak mübarek Ramazan önümüz bayram kavga sinirlenme şeklinde değil de hazır bir araya gelmiş ve herkes varken güzel dille konuş niye böyle ben ne yaptım de önce ona karşı kendini yargıla ben yanlış bi şey mi yaptım vesaire gibisinden sonra onun yaptıklarından ve kırıldıklarından bahset güzelce konuşursan emin ol o terbiyesiz davransa bile sen haklı olursun ortamda 
(37 puan) tarafından
Canım ben ona başta kardeş gibi gittim o bana ihanet ederek yaklaştı o yüzden oturup konusmaya gerek yok
(4,091 puan) tarafından
İnsanlar çok ilginç ya o da sen gibi bi elin kızı ben bu eltiler arası kavga olayını hiç anlamıyorum görümce kaynana tamam da yani bize bakıyorum o da dışardan gelmiş bende kendime ne istersem ya da ne istemezsem o da aynı hiç böyle problemler olamaz
(37 puan) tarafından
Canım o kadar haklısın ki biz daha samimi olmamız lazımken o bunları tercih ediyor
0 oy
(128,523 puan) tarafından
suanlik eltim yok bi esimin kuzeniyle bide yengesiyle konusuyorum yenge iyidir hostur market evine cok yakin yurumez 45 yas civarinda hep beni arardi gek beni gotur markete yok suraya buraya diye 2 yildir heryere kendi aracimla gidip goturdum her isini gordurdum hamileydom doguma gidicem gunduz sancim tutarsa kuzeye bakarmisn dedim aay yok soyle boyle yapamam durmaz virt zirt dedi bastim engeli insanlar isine yararsan iyi yaramazsan kotu oluyo
0 oy
(548 puan) tarafından
Ben eşimi alması için göndermem alırsak ya beraber yada hic

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 387 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nehirrr (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 584 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 547 göst.