0 oy
140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (388 puan) tarafından
Anneler 2 yasinda oglum var ikincisi de yolda 5 haftamz kaldi doguma.Oglum cok yaramaz cok hiperaktif kiyafetini bile zar zor giydiriyorz :-( bazen gece kalkiyo isiklari yakiyo uyutmazsan uyumuyo da.dayanamayip sinirlenince yanaklarina vuruyorum :( sonra cok pisman olup vicdan azabi cekiyorum.ne zaman durgunlasir acaba yada bu boyle ne zamana kadar devam eder?artk yalanci sancilarm da basladi bas bel kasik agrisi mahvoldum :( hamileligimde ilki kadar kolay guzel gecer saniyodm.ikincisi de daha gelmeden beni cok yordu.disari da cikariyo esim enerjisini atsn diye ama yok enerjisini bitiremiyo masallah.bide yemek yemesi de cok iyi degil :( siz nasl bas ediyorsunuZ?

4 Cevaplar

0 oy
(11,674 puan) tarafından
Neden vuruyorsunuz çocuğa? Bide sirekli vuruyormuş gibi yazömışsınız.Kendiniz diyorsunjz iki yaş sendromu diye geçici bir durum 
(388 puan) tarafından
surekli vurmuyorm tabiki de cok ama cok yiprandm ustune hamilelikde cok zor geciyor.vurmanin yanls oldugunu da biliyorm.biri bagursa ogluma o bile zoruma gider gerisini siz dusunun.ama hamileligin son haftalari mi bilmiyorum bu aralar yanaklarina vurdum dayanamadm.siz nasl cozum buluyosnz hiperaktif cocuklariniza bana cozum lazim canm nasihat degil zaten yaptigimin yanls oldugunun farkindaym
(11,674 puan) tarafından
Vallaha benimkimde senin anlattığın gibi aynı saldım çayıra mevlam kayıra naparsa yapsın bende bunaldım yapma etme demekten ama sen hamile hormonları ile gerilebilirsin çok sabırlı olmaya çalış
(388 puan) tarafından
sabredecem kuzum mecburum dogum stresi var bu aralar yalanci sancilar gelip gidiyo :( onun da etkisi var olmali yoksa dokunurkrn bile incinir mi diye korkan biriyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşlandığında o da sana dayanamayıp aynı şekilde davranır. İnsan ektiğini biçer. 13 aylık kizim varken oğlumu doğurdum. İnan çok daha zorluk yaşadım evladıma elim kalkmadı, kaldıranın elini kırdım
(388 puan) tarafından
ah ahhh keske bende sizin gibi sabirli olsam vurunca agliyom icim yaniuo pisman oluyom babasi bagirsa babasiula tartisiyom dusunun
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Ne olursa olsun vurma hele yüze hiç vurma. Onda daha sonra nasıl travmalar bırakır tahmin bile edemezsin. Kardeşi olduktan sonra belki daha da zor olacak. Kızım da iki yaşında o kadar zor ki... Ama sabır diyorum sürekli. Kardeşi olduktan sonra bu şekil davranırsanız davranışlarında gerileme bile başlayabilir.
(388 puan) tarafından
haklsnz bazen sirf vurdugum icin agliyorum bile :( icim yaniyo kavruluyo resmen.
(2,492 puan) tarafından
Ben de bağırıyorum sabır da bir yere kadar diye ben de ağlıyorum hep. Ama vurma lütfen ne olursa olsun
(388 puan) tarafından
ölürüm onun sacinin teline zarar vermek istemem :( ustunu okuyorum sabrediyorm ama bazen dayanamiuom hic vurmak incitmek istemiyorm canm.bakalm ozel egitim merkezine goturup daniscam olmazsa sagolsun burdan soyledi arkadas
(2,492 puan) tarafından
Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun evlat büyütmek çok zormuş
(388 puan) tarafından
aminnn kuzum benm hele bu donemin cocuklari masallah bir baska :)
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Fazla TV izliyormu çocuğunuz ?

Benim oglumda anlattığından daha fena ,aşırı yaramaz,dışarı çıkarsam eve gelene kadar ağlatır beni o derece.Yemesi de çok kötü 

Özel eğitim merkezine goturdum pandemi çocuklarında uyaran eksikliğine çok rastlıyoruz dedi.Benim ogluma da o teşhisi koydu.

Bence sizde bir götürün derim.
(388 puan) tarafından
hadi insallah kuzucum Allahm razi olsun goturecegm ozel egitim merkezi dimi
(2,149 puan) tarafından
Allah sendende razı olsun ama kuzucuga kiyma lütfen.
Evet canım özel egitim merkezi.
(388 puan) tarafından
tesekkur ederm canm benm yok kiymayacam artk tutacam kendimi haberlerde goruyorm siddet uygulayanlara saymadgm laf kalmiyo kendime de ayni keza kiziyorm onun sacinin tek bi teline kurban olurum ben
(2,149 puan) tarafından
Rica ederim canım her şey yoluna girecek insallah
(388 puan) tarafından
amin insallah kuzum benm hersey gonlunce olsun

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 428 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy