0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Kızlar bebeğim ters duruyor sezaryan olabilir dönmezse kaçıncı haftada sezaryan olur bide hissetmiyosunz demi gözünüzü actiginzda nasil oluyorsunuz ve sizi uyuşturmak için ne veriyolar korkuyorum dua edin bana şu ramazan ayı hürmetine kolay geçsin doğumum: ((

13 Cevaplar

0 oy
(3,167 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kavusmayı nasip etsin kuzum. Genel anestezi mi istiyorsun. Ben bölgesel ile oldum. 
(278 puan) tarafından
Genel anestezi ne bölgesel ne
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Ilk sezrryan ise 40 haftayo doldurmustum 
(278 puan) tarafından
Yani 41 mi
(1,571 puan) tarafından
40+2 canım benim çatım dar di bebek catiya takılır dedi sezeryan oldum
0 oy
(386 puan) tarafından
Korkma kuzum hiç korkulacak birşey değil ve kimsenin tecrübesini dinleme herkesinki farklı acı çekiyorsun ama dayanılmayacak gibi değil eğer spinal istersen Belden iğne vuruyorlar ve inan bana hiçbişey hissetmiyorsun aynı dişçiye gitmiş gibi düşün nasılki iğne vurulup uyuştuktan sonra çeneni kesseler bile hissetmiyorsun sezeryanda da öyle uyuştuktan sonra hiçbişey hissetmiyorsun. Sadece ilk yürürken zor oluyor ama sana tavsiyem ne kadar çok yürürsen o kadar çok kolay toparlarsın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 
0 oy
(388 puan) tarafından
38+5 de suyum geliyodu acil alindim belden uyusturuldm sakinlestirici de vurdulae ameliyathanede korkmq canm kesi ve igneyi hissetmitosn bile.kendinde oluyosun sakin oluyosn.odana aldklarnda uyusuklugub gecmeye yakin agri kesicini de vuruyolar agrini hissetmiyosn bile
(278 puan) tarafından
Sakin mi ben korkudan stres olurum gibi
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Öncelikle Rabbim hakkında hayırlısını yaşatsın sezeryandan hiç korkma kötü yorumlarda kulak asma herkes bir değil benimki çok güzel geçti belden uyuşturma evet acı sızı vardı ama ben bebeğimle ilgilenmek için hiçe saydım psikolojik olarak çabuk topladım  1 hafta içinde evi süpürmeye kalktım düşün inşallah ikinci de ilki kadar kolay olur ama sezeryanda en önemli şey psikoloji şöyle düşün alttan bir sürü dikiş var göremiyorsun temizlemek  sıkıntı enfeksiyon kaparsa artı bir ağrı daha ama sezeryanda görüyorsun temizliyor sun bana bu yönü çok cazip gelmişti 
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Kaç haftaliksin cnm ben 38+4 TE sezaryen oldum. Genelde 39 a bırakmıyorlar. Ve artık genelde belden uyusmali yapıyorlar belden uyustum hiçbir şey anlamadım hatta çok güzel bir andi iyi ki öyle olmusum
0 oy
tarafından
Belden uyuşmalı olursan her anına şahit olursun canım korkacak bişey yok hakkında hayırlısı olsun 
0 oy
(16 puan) tarafından

Bem 39+2de sezeryan oldum genel oldum. Kuzum hic kendini korkuzma sen hic birsey hissetmiycen sadece uyuyacaksin ve uyandiginda ilk aklina gelen minik yavrun olucak:) Allah sag salim kucagna almayi nasib eylesin

0 oy
(9,234 puan) tarafından
25 te ters ti 39 a kadar ters durdu 41 de zorunlu sezeryan oldum.kordon dolanmasından 

Belde uyusma olarak girdim ama korkudan bayılmısım
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Alakasız olcak ama eskiden ebeler döndürüyomus bebeği anne karnında ne tuhaf ya nasıl anliyolar nasıl beceriyolar :)
(278 puan) tarafından
Kaynanam anlatır hep :)
(3,125 puan) tarafından
Bende geçenlerde Twitter da görmüştüm bısey yarimadasindaydi tam nerde hatirlamiyorum hala ebeler yapıyorlarmış bu işleri :)
0 oy
(3,269 puan) tarafından
Kız çok rahat hiç korkma
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Sezeryan planlı ise 38.haftadannıtıbaren alınabılır amelıyat sonrası ılk kalkıs zordur cunku organların yarana baskı yapar ve sankı yere oturman ıcın komut verır vucudun ama ne ksdar cok yurursen o kadar cabuk ıyılesırsın.
0 oy
(554 puan) tarafından
35 . Haftaam bitti sezeryan oldum canım belden iğne yaptılar acı hissetmiyorsun ama dokunma hissediyorsun uyanınca da acı yok uyuşukluk gecince ağrılar başlıyor ama malesef

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 382 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hhaz_al (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 112 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Smyye00 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,334 soru

24,384,255 cevap