0 oy
100 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızlar 4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım şuan 66 kiloyum zayıflamak istiyorum sizce ne yapmalıyım 

5 Cevaplar

0 oy
(24,660 puan) tarafından

Bir sey yapmadan döndüm.

20 kilo almistim:)

-Reklam-
0 oy
(1,534 puan) tarafından

Bol bol su ve emzirme yoğurt çok yiyorum 17kilo olmadım 23kilo verdim 4 ay 8 günlük bebeğim zaten emzirirken gidiyor kilo 

0 oy
(2,447 puan) tarafından

Ben de kızım da sezeryan oldum ve kilolarımız veremedim üzerime yapıştı emzirirken hiç veremiyorum Ben canım çok tatlı istiyor sütten kestim 1-2 ay kilo verdim ama üzerine tekrar gebe kaldım bu sefer Doğum yapar yapmaz bir karışım gördüm onu uygulayacağım bir bardak kuru incir kuru dut kuru kayısı ve kuru üzüm kaynatıp içiyorlar sezeryandan sonra hem Kabızlığa hem de sütü arttırıyormuş

(1 puan) tarafından

Evet bnimde sürekli tatlı istiyor kendime dur da diyemiyorum 

0 oy
(4,133 puan) tarafından

Aralıklı oruç yapabilirsin

0 oy
(154 puan) tarafından

Canım 47 kilo hamile kaldım 57 ile doğuma girmiştim sezeryan oldu benimde 10 gün sonra aynı kiloma düştüm çok aşırı su içiyordum ve hamilelik sürecinde hiç gazlı içecek hazır paket gıdalar ekmek yemedim ondan dolayı olduğunu düşünüyorum bol bol yeşillik ye suyu bol iç ekmek şekerden uzak dur verirsin

(1 puan) tarafından

Emzirdikten sonra canım çok tatlı şeyler çekiyor ve hemen yiyorum ona bir dur diyebilsem keşke 

(154 puan) tarafından

Hurma yiyin sütü arttryor diyolar tatlı istegnide bastirir

(1 puan) tarafından

Bugün hiç bir sekilde tatlı yemedim yemek te aç bırakmicak kadar yiyiyorum eşim kızıyor kilolu değilsin diyor ama nafile

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 380 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
5 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ilknur17 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,015 soru

23,770,239 cevap

315,916 kullanıcı

...