+4 oy
715 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bakıyorumda herkes çok güzel şeyler paylaşıyor güle güle  giyin Allah güzel günlere giymeyi nasip etsin ama atmazsanız artık çünkü alan var almayan var belki birileri görüp özlüyor misal ben alamıyacam çocuklarım için üzülüyorum  ama belki başkalarına üzülüyor  

19 Cevaplar

0 oy
(1,033 puan) tarafından

En İyi Cevap
Oy kurban olurum sana benn bebeğim canim ❤️❤️❤️❤️ 

O postlara hiç yorum yapmam hep aklıma sen geliosun yemin ederim 

Evet alan var alamayan var kuzum ❤️❤️❤️. 
tarafından
Kız  Vala beni birtek sen anlıyorsun  o yüzden seni bu kadar çok seviyorum iyiki varsı ❤❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ay daha neler buda çıktı artık çocuğa aldıgimiz bayramliklari da atmayalım 
tarafından
May ne diyeyim sadece kendi fikrimi  paylaştım  kavga etmek amaçla açmadın  farkındaysan  kimseyide kırmaya niyetim yok
tarafından
Kavga et demiyorum lafinin arkasinda dursan yetecek cok haklisin ne alaka haklilarsa  niye böyle bi post aciyosun kiyafet alanlari görünce kendimi eksik hissediyodun hani ne cabuk eksilik gitti yaaa vallahi ben sizi anlamakta güçlük cekiyorumm
tarafından
Bencede atmayın alan var alamayan var
(300 puan) tarafından
Atmayın kardeşim. Yemek resimleri atarlar, atmayalım mı, aldıkları üst başı atarlar paylaşırlar, atmayın. Atma sebebiniz ne? Aldıktan sonra ne diye sorular soruyorsunuz? Peygamberin ümmetleri ne zaman bu kadar şehvetten bayılır hale zevk alır hale geldi.
tarafından
Bencede atmasinlar atanada saygim soysuz benim bakar gecerim ama boyle bi post aciyosanda sonun kadar saavuncann saygi çerçevesinde hemen peki olmaz o zaman samimiyetine inanmammm
0 oy
(157,639 puan) tarafından
linc yersin simdi
tarafından
Yok ben sade kendi fikrimi söyledim
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Durumunuz mu yok canım ama işte Burdada mutluluğumuzu paylasiyrz yani bence öyle düşünme umarım sende alırsın çocuklarına
tarafından
Ya Vala ben kötü düşünmüyorum ama bende insanların ne kadar heyecanlı olduğunu biliyorum inşallah  daha güzel  şeyler olur herkes için ama sadece kendi fikrimi söyledim
(2,671 puan) tarafından
Anladım canım amin cümlemizin inşallah
0 oy
tarafından
üzme canını abla bende alamadım ama önemli olan sağlıkları yerinde olsun yeter insallh daha güzelleri sanada banada tüm alamayanlarada nasip olsun insallh ❤
tarafından
Vala insan ister istemez  üzülüyor  ben çocuklarıma o sevinci yaşamadığım için kendimden utanıyorum  Amin rabim hayırlısını nasip etsin inşallah
tarafından
amin insallh bende üzülüyorum Allah büyüktür
tarafından
Aynen valah rabime binlerce kez şükürler olsun
0 oy
tarafından
Herkezde mutluluğunu paylaşıyo  canım şahsen atacak kimseleri olmayınca burda paylaşıyolar yoksa göze sokmak için değil şahsen ben öyleyim inşallah sende çocuklarına alırsın 
tarafından
Amin  Allah razı olsun o bayram heyecanını biliyorum ben zaten hak veriyorum  sadece kendi fikrimi söyledim
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Bacı bak bu dediğimde yanlış anlaşılma olmasın eğer kızın 1 yaşından küçükse kızımın etiketli elbisesi var yolayam kargoyla beğenirsen yani dert etme Allah büyük 
(1,144 puan) tarafından
Amin inşallah bacimm
(2,564 puan) tarafından
Caanim etiketlimi saticakmisin
(1,144 puan) tarafından
Satma değil yaa verecektim
(2,564 puan) tarafından
Ben alım diycektim uyguna verirsen
(2,564 puan) tarafından
Bayram lik olarak
0 oy
(217 puan) tarafından

Yok mu bayramda hiç giyicekleri :(

tarafından
Kızıma burda bir teyzesi göndermişti oğlumda kumbara yaptık Allah büyük o zamana kadar be
(217 puan) tarafından
Olsun alamasan da bak olmuş bır sekılde ne guzel oglanın da olur ınsaAllah
tarafından
Evet ya rabime binlerce  kez şükürler  olsun sagol Allah razı olsun
0 oy
(2,627 puan) tarafından
Canim sosyal medya günümüzde herkes herşeyi paylaşıyor gönül isterki herkes istediği herşeyi alsın bide söyle düşün belki ne zamandan beri para biriktirip almış o heyecanla paylaşmak istemiş olamaz mı ben bı ara çok sikintidaydim yaşadım bilirim bı iğne alsam herkese göstermek isterdim herşeyi özendirmek için olduğunu düşünmeyin belki çocuğunun ilk bayramligidir belki yıllarca çocuk hasreti çekip çocuk sahibi olmuştur ilk kez bişey alıyordur gibi gibi herkesin hikayesi farklı kimsenin de özendirmek için buraya attığını düşünmüyorum heyecaninj paylaşıyor herkes rabbim durumu olmayan alamayacak durumda olanlara da rabbim en güzellerini almayı nasip etsin amin.
(2,564 puan) tarafından
Amin amin aminnnnn
0 oy
tarafından
Valla cnm daha başındayız Ramazan'ın bayrama çok var daha uzun süre bu posaro gorecez gibime geliyo ...
tarafından
Aynen Vala ama güle güle giysinler
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Bende çok bakmıyorum ya bazıları gerçekten çok güzel oluyor insanın içi gidiyor:/:/
tarafından
Aynen Vala
0 oy
tarafından
Burda birşeylerini paylaşman insanları anlamıyor gerçekten olan var olmayan var yazık günah 

Rabim bol rızık versin inşallah cnm herşeyi en güzeli sizin olsun inşallah ❤️❤️
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hakli olan kadına uyarı vermek niye onu anlamıyorum kadın çok haklı demiş bende alamıcam böyle giderse ama alan herkese şimdiden Rabbim sağlıkla giydirmeye nasip etsin inşallah 
tarafından
Ya Allah  aşkına  ben orada kötü bir şey değişmiyim herkese güzel güzelde cevap veriyorum  ama yinede uyarı veriyorlar  Allah  sizinde yardımcınız olsun
tarafından
Gerçekten bazen çok saçma şeylere uyarı veriyorlar tamam hevesle alıyorlar ediyorlar ama nasıl yemek olunca aseren gelme yazıyorlar bilmme ne diyorlar burda çok insan gördüm durhmu yok alamıyor ne yapsın kadında heves ediyor alamyinca evde sorun çıkıyor yaşadım bu durumu yani
(2,564 puan) tarafından
Evet ya bazıları cokkk güzel vaa lla insanın içi gidiyor
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Takma bacım bende almıyorum ama dayısı alıyomus galiba ama ben göremicem buyuk ihtimalle diğer cocugumda hastanedryiz aylardır 
tarafından
Aa çok geçmiş olsun  üzüldüm rabim bu hayırlı  ayın hürmetine şifa versin inşallah  neyi var
(1,869 puan) tarafından
Amin canım inşallah bagırsak problemi var
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Daha çok paylaşılır bayrama kadar 
tarafından
Ama bunu demesi saçma değil mi yemek anlarım da kıyafet de bilim
(45,028 puan) tarafından
Alamayana öle değil işte aysuu ama atarlar daha foto
tarafından
Bacım paylaşırsın ben kimseye paylaşma demedim ki sadece kendi di fikrimi söyledim bu kadar
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bir yandan haklısın ama insanlarda sevinçlerini paylaşıyorlar kimse öyle düşünmez 
tarafından
Aynen ben onlarında ne kadar heyecanlı olduğunu his ediyorum şimdi
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Paylaşılan yemeklere değil ** Annelerin olduğu bir ortamda ben de karşiyim bebişlere alınan kıyafeti  paylaşilmasina 
0 oy
(5,226 puan) tarafından
Paylasmamak gerek tabi ama iste herkes yani degil ki Allah yardim etsin olur inşallah daha bayrama var bir sevinç yaşatsın rabbim 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Yok artık yiyeceklerden sonra kıyafete de sarmayın lütfen. Biraz bel altı müstehcen postlara veya saçma sapan kaynana postlarına paylaşmayın diyin, zira bizde onlardan sıkıldık. Elinizin altında telefon var herşeyi görmeniz mümkün  hangi birine paylaşma diceksiniz, görmek istemiyorsanız kullanmayabilirsiniz telefonu bu da bi seçenek, insanlar hevesini de paylaşamaz oldu.... 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 664 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 226 göst.
2 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 761 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,575 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,830 soru

23,767,328 cevap

315,763 kullanıcı

...