Kızlar selam burda bu mevzular cok konusuluyo .20 nisanda eşimin doğum günü bende mart başı doğumluyum.İflah olmaz bir balık burcuyum bu yıl dogum günümde eşim hiç bişey yapmadı.O gün gün boyu kutlamayınca sandımki aksama yapacak seslenmedim bi süre.Baktım aksama kadar bişey yok bende dedim aksam benı yemege gotur dogum gunum bugun dedim o ara eşim yeni işe basladı ablam tutmus ona yeni iş hediyesi söylemiş cicek sepetinden onuda kapıcı almıs.Bende bana söylediler ama suprız yapmaya calısıyolar sandım.Cunku ablalarım bu gunu es gecmezler neyse.Beklentılerım sonucu baya gerildim.Ben paketi aldım kapıcıdan cidden de eşime gelmiş hayal kırıklıgı oldu biraz o eve geldi bı anda degersızlık hissiyle tartısmaya basladım.Sonra o da hemen dediki dogdun da ne b.k oldu sanki felan dedi :( aksama kadar bısey yapmadıgı gibi maddi manevi birde hakaret etti bana.O gün berbat geçti :( Ertesi gün kapıyı actıgımda elınde kucuk bi pasta uzerınde mum vardı telafısını yaptı kotu bısey demedım tesekkur ettim ama içimde kırıklık kaldı.Onun dogum gununde nasıl davransam bılemıyorum.Cuzdanı eskıde cuzdan alayım dıye dusundum sonrada dedım o sana hazırlık vs yapmadı sen hıc ugrasma gorsun o da desemde kararsız kaldım.siz olsanız napardınız uzun oldu kusura bakmayın
1,493,871 soru
24,407,096 cevap
350,616 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın