+1 oy
786 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar sizce en cok ilk gelinler mi sevilir yoksa ikinciler mi merak ettim

26 Cevaplar

0 oy
(1,082 puan) tarafından
Valla sana bişey diyimi kaybının bu 3. Eşi  ilki boşandı gitti ikinci Nisan attı gitti bu 3 . Olan içinde benden çok seviyor. Ama her boklarini ben yaparım. Ben onlarla bir otururum yine kıymetli olmam
tarafından
Oda gitmesin diye el ustunde tutuyorlardir
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Şöyle yorumlara baktımda saçma sapan çoğu. Yok sıçan söven sevilir yok yalaka olan sevilir. İnsan ne görürse onu yazmış galiba. İnsan olan gelinler sevilir. İnsan olan gelinleri sevmeyen kaynana insan değildir, veya insan olan kaynanayı sevmeyen gelin insan değildir,bu kadar basit. Allaha şükür çok seviliyorum kaynanam tarafından eltim de aynı şekilde çok sevilir bizde severiz, ne sıçarız ne söveriz nede yalakalık yaparız. Eltim birinci gelin 40 yaşında bende ikinciyim 32 yaşındayım... 
tarafından
MasaAllah
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Çenesi fazla çalışan herşeye atlayan ve herşeyi anlatan özel nedir bilmeyen gelin daha değerli oluyor...
0 oy
(134,253 puan) tarafından
bence ikinci kiymetli olur
0 oy
(281 puan) tarafından
En cok hangi evlatlarini seviyorlarsa onun karısı daha cok sevilir 
tarafından
O kadar dogru ki
0 oy
(7,375 puan) tarafından

Kız benim kaynanam hangisi ni sevsin ben 6.gelinim. :)

Kimi seviyor biliyon mu aramızda kim fitne fesatlık yapıyorsa o Göz bebeği kim onla kavga ediyorsa o canı  kim üzüyorsa o birtanesi kim sayıp sövüyorsa ona laf bile ettirmez kim onla düzgün konuşuyorsa o en değersizi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 213 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 365 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cgdmgnn (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,146 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu

410,268 soru

12,337,871 cevap

39,464 kullanıcı

Kategoriler

...