Deliricem yaaa vallaa sokağın başında bı adam var karısı çoluk çocuğu var gelini kızı torunu bilmem neyi geçen bı haber duyuldu köpeğe tecavüz etmiş bilmem ne diye kimse inanmak istemedi dünde duzcenin yerel TV yayınlanmaz mı bu ilk suçu da değilmiş la ne bekliyorlar bu şerefsizi içeri atmak için mahalle de üst üste 2 köpek kayboldu peşine bu olaylar patlak verdi adamın evi parkın karşısı çoluk çocuk oynamaya korkar oldu kendim bile gidesim gelmiyor artık sıfatına tükürüğüm ** herif karısını beceremeyen itler dilsiz hayvanlara yöneliyor üzülüyorum niye mi kızı var daha lise de ilçede duruyoruz herkes tanıyor adamı su tesisatı yapuyor birde ** kızın okulu hayallerk bitti artık evli kızının kayınpederi falan hep kızla sıkıntıya düşmüşler böyle bişey olur mu ya sen kendini değil ailen için yapma ** herif iki akşam öncede gece birileri gelip evinin önünde silah atmış senin ananı karını da biz öyle halledicez gibisinden konuşup şeref.siz evde mi değil mi belli degil yakıp yikicaklar evi de evde olmaz da anasına karısına kızına torununa dalan acıyorum