0 oy
1,217 göst.
Diğer kategorisinde (8,006 puan) tarafından

Kizlarr slm iki buçuk üç ay sonra allhain izniyle doğumum olacak eşimde doğum hediyesi telefon alalım diyor ilk oğlumda almamıştı bisey:ermm:

Ama bende diyorum ki çocuk doğunca hemen hemen baya bı dışarı cikamicam iki çocukla onun için doğum olmadan sole bigun boyunca sabhatan akşama kadar kendimize vakit ayırıp güzel bı gün geçirelim diyorum ama kararsızım siz olsanız hangisini seçersiniz 

1=telefon 

2 = bı gün boyunca her istediğini yapmak gezmek vs vs 

17 Cevaplar

0 oy
(9,921 puan) tarafından
Hem telefon hem gezmek tozmak :) 
(8,006 puan) tarafından
Yaa :) ne güzel olurdu ama fazla açılmak istemiyorum çocukta dogcak o yüzden
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Neden bi gün,bi hafta olsun
(8,006 puan) tarafından
Çalışıyor cnm eşim izin alamazmi öyle bı hafta
(14,413 puan) tarafından
Alır belki uğraşsın biraz
(8,006 puan) tarafından
Sanmıyorum ama iki gün arayla çıkabiliriz dışarı vardiyalı çalışıyor :)
0 oy
tarafından

Her ikiside:D           .

(8,006 puan) tarafından
Ah keşke :))) ama fazla açılmış olcaz busefer
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kız gezmek hediye mi olur telefon aldır hatta o bile hediye değil ihtiyaç ama maddiyat işte 
(4,234 puan) tarafından
Telefon aldır canım o elinde kalır gezicen eve gelince Unutcan :D hemde gezmeye her zaman gidilir iyi bi telefon alsın sana o :D
(8,006 puan) tarafından
Ulan iyice kafamı karıştırdıniz varyaaa :)))
(4,234 puan) tarafından
Kanka adamın huyunu sen biliyorsun benim telim bozuldu 3 ay falan eski tel kullandım sonra aldık hediye değil yani bu ihtiyaç mecbur almak zorunda. Gezme desen Allah razı olsun benden çok ister nere istersen gidelim yiyelim içelim diye ben durdurum boşver çok para harcarız diye yine de ayda bir iki çıkarız. Bana göre doğum hediyesi altındır bileziktir ona da şu an durumumuz ev vermiyor alamıyorum bebem 4.5 aylık oldu bekliyorum işte daha bakalım :D
(8,006 puan) tarafından
Asko altını bende çok istiyorum ama okadar para yoooooook :D gezme işini oğlum sağolsun babasına rahat vermez biyere gidince ondan oğlumla biz gideriz hep telefonuda eşimde öyle diyo telefon alım iki gün sonra bozulcak yine ben alcam diyo:)
Ben en iyisi kendisine bıraktıyim en azından bişey yapcak busefer :) ilkinde hiç bişi yapmadı :D
(4,234 puan) tarafından
Ah altın ahh :D inşallah Allah gönlüne göre versin canım maşallah eşinde iyi düşünüyor en güzel hediye huzur Rabbim huzurunuzu bozmasın ❤️
0 oy
(164,072 puan) tarafından
dogurup gezemessin hemen dikis vs kendine gelmen 3 haftayi bulur o suredede verilen soz unutulur ☺ o yuzden telefon 
(8,006 puan) tarafından
İşte doğumdan önce gezme işini yapalım dedim de telefon daha mantıklı gelmeye başladı :)))
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Telefonum iyi değilse telefon aldirirdim telefonum iyiyse altin alsın bana o parayla gezme benim işim değil  hele ki hamile halimle çok yoruyor beni  :D
(14,946 puan) tarafından
Haha adamın kafasını böyle karistiririm yasasin kötülük   :D  saka bi yana kuzum senin neye ihtiyacın varsa onu yap bence kimi gezmeyi her şeyden önde tutar kimi bisiler almayı şuan bende hamileyim eşim gezelim dese yok derim telefon dese ona da yok derim telefona da ihtiyacım yok çünkü
(8,006 puan) tarafından
Ya gezmekten kastım değişiklik olur güzel bı gün gecirirz diyorum ama bakalım gezebilcemi göbekten :)))

Ulan varya iyice karıştırdın kafamı kötülerin kraliçesi seni :D hahaha
(14,946 puan) tarafından
Kız ben 2 adım atsam serilip kaliyom senin bide 1 cocuk daha varmış  :D
(8,006 puan) tarafından
Evett ondan kararsız kaldım ya :D
(14,946 puan) tarafından
O piti piti yap  :D  yüzük aldır künye aldır seviyorsan çerçeveli bi kolye ucu yaptır  :D
0 oy
tarafından
Banada sormustu altin istedim :D 5 ceyrekli bileklik aldirmistim canim illaki geziliyo bi sure sonra :D
(8,006 puan) tarafından
Altını alamayiz kız şuan yoksa bende çok istiyorum şingir şingir etsin kolumda ama malesef :)
0 oy
tarafından
İhtiyacın yoksa telefona bence maneviyat daha önemli güzel eşinle baş başa vakit geçirmek mantıklı geliyor çünkü insanın gerçekten ihtiyacı var böyle şeylere 
(8,006 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum :) ama iyice kafam karistii
0 oy
(63 puan) tarafından
Telefon aldırın eskisini de satıp üzerine ekleyip gezin :)
(8,006 puan) tarafından
400 etmiyo kız elimdeki telefon :D
(63 puan) tarafından
Olsun en azından güzel bir yemek yersiniz biraz da üzerine eklersiniz hem size de doğum öncesi moral olur telefonunuz bozulursa çocuktan sonra almak zor olur diye düşünüyorum :)
(8,006 puan) tarafından
Evet orasida doğru :)
En iyisi ben bu seçimi eşime bırakayım kafam çok karıştı bnm :D
(63 puan) tarafından
Hangi seçenek olursa olsun mutlu olun inşallah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın ❤️
(8,006 puan) tarafından
Aminn cnm cümlemize ♥️♥️♥️
0 oy
(373 puan) tarafından
Bence telefon 
0 oy
(2,743 puan) tarafından
İkiside olması gereken bir şey de ben olsam telefon aldırırdım. Havalar ısınana kadar gezmeye ikna ederdim zaten :D y
(8,006 puan) tarafından
Offff :) sordum ama napcami ben bile bilmiyorum :Dd
0 oy
tarafından
Telefonun kullanışlıysa yenisine ihtiyacın yoksa ben olsam ikinci seçeneği seçerdim hem daha az masraf olur telefondan 
(8,006 puan) tarafından
Şimdilik yok ama telefonun bı gözü toprağa bakiyo:D
0 oy
(7,930 puan) tarafından

ikisi de kız ikisi de :)

iyi kötü çalışan bi telefonun varsa gezmeyi seç

(8,006 puan) tarafından
Ayy bnde öyle istiyom ama iyice kararsız kaldım vala :))
0 oy
(1,610 puan) tarafından
İkisi bir arada :-))) 
(8,006 puan) tarafından
Keskeee ama birini seçmek lazım :)
(1,610 puan) tarafından
Telefon o zaman al :-))
0 oy
tarafından
İhtiyacın varsa telefon olurdu
(8,006 puan) tarafından
Şimdilik yok ama her an olabilir bozuldu bozulacak :))
0 oy
(704 puan) tarafından
Eşin ztn istesen bigün ayırıp gezdirmezmi seni yani bunu hediye olarak düşünme. Bence 
(8,006 puan) tarafından
Gezdirirde ikisi bı aarada olunca sikisicaz biraz onnun için
0 oy
tarafından
Telefon kaç paralık Bi telefon?
(8,006 puan) tarafından
Bilmiyomkii :D
tarafından
Ya şimdi telefon 5 6 binlik bisey ise bir günde o kadar para yiyemezsin o yüzden telefon alırım:))) ama yok ben o kadar parayı Bi günde yiyecem dersen de gezmek daha mantıklı:))))
(8,006 puan) tarafından
Kız nere yicem okadar parayı :D en iyisi telefon aldirayim gezmeyi halederim her şekilde :)) haha

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 362 göst.
15 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bir deniz annesi (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 641 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Maygilumay (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
16 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 836 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huthut (895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,347 soru

24,400,031 cevap

350,056 kullanıcı

...