kizlar esimle cok fazla tartisinca hep, esim de sinirlendi. tamam o zaman kizi ariyim dedi. hoparlore aldi. esim dedi ki "sen boyle bi mesaj atmistin" neden attin dedi ve biraz farkli anladi esim dedi. kiz da ben hani sarj aletini ben bozdugum icin ben oderim manasinda dedim dedi arkasindan da ben evli olsam ben de tabi tepki gosterirdim boyle bi mesaj gelince" dedi. ayy kizlar ben şookkkk. elime telefonu aldim ben de bak tatlim, biz yasantisina, ahlaka aile yasantisina cok onem veren ve dikkat eden insanlariz, ben de calisiyorum, meslek sahibi ve yuksek lisans yapmis biriyim ve erkekli kadinli karisik ortamda calisiyorum ve kimseye sarj aleti kurban olsun sekline laubali ve seviyesiz bi mesaj atmadim . ustelik kimseyle de senli benli konusmuyorum. nasil sen li benli konusup mesaj atabilitosun, biz sinirlarimizin nerde baslayip nerde bittigini bilen insanlariz sen de buna dikkat etsen iyi olur.degil bu sekilde laubali ve seviyesiz mesaj atmak bir daha mesaj atma esime rahatsiz oluyorum dedim.kiz da ya yanlis anlamissin o mesaji diyor bana. ben de e sen kendin de dedin ya "yarin bi gun evli olsam esime boyle mesaj gelse sinirlenirim" diyorsun ya dedim. uslubun sikintili senin dedim. cok sert konustum ve iyi gunler deyip kapattim. umarim esimin is yerinde rezil olmam. ama "ben olsam ben de sinirlenirim" demesine cildirdigim icin konustum kizlar ya.