Böyle bir ortam nereye kadar ben sakin sessiz bir insanım öyle şen şakrak değil herşey yerli yerinde bence k. Validem iyi biridir görümcem kaynım var var ama genelde görüştüğümüzde vücudumu sıkıp sıkıp bırakıyorlar sanki k.validemin kardeşi cezaevinde yeğenin birine o bakıyor diyeri ise annede hiç görüşmüyor anne kayıp gibi neyse ne ama bebeğim var 1 yaşında benim bebeğimden çok onun çocuklarının adı geçiyor sanki benim eltim kaçmışta çocukları kalmış artık o kadar bunaldım ki bu olaydan biz önemsenmiyoruz sürekli onların bu muhabbetlerini dinlicez kızımı hep annesinin yanında olan çocuğa benzetiyorlar oda şöyleydi böyleydi 6 yıl oldu kadın bırakıp gitti k. Validem hala o kadından bahsediyor kusucam artık hiç dahil olmadığım bir konuya bu kadar maruz kalmam geçende k. Validem kızımı kardeşinin yanına görüşe götürecekti sabah 8 buçukta ve benim kızım uyanamaz o saate asla akşamdan giydirirsin nolcak falan diyo tek düşündüğü kendisi burada gelinin var torunun var onları bi benimse sonra neden soğuksun car curt ben bize ilgi göstersin hep demiyorum ama ah bi görseniz.... K. Validemin bitmek bilmeyen k. Valide görümce dertleri cabası çok Üzgünüm görümceme girmiyorum bile ayrı bir vaka