0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Sıkıntımı anlatacak bi kız kardeşim yok Annemi de üzmek istemiyorum. 5 yıldır birbirimizi çok sevdik beni herşeyden çok seviyordu eşim evlenecez tam derken hiç yoktan abisi evlenmeden olmaz dediler tmm dedim 5 yıl geçti öyle böyle benm için annesiyle aylarca konuşmadı. Babamı geçen sene kaybettim tek kızının mürvetini göremedi :( şimdi 4 aylık evliyiz 6 haftalık düşük yaptım. Evim dayalı ama her gün kaynanama gidiyorum 11e kadar öyle eve geçiyoruz eve gidince de eşim yorgun oluyor uyumak istiyor ama ben de ilgi istiyorum evli olduğumu hissetmek istiyorum eşim çok iyi merhametli bişey istesem kırmaz. Ama annesi hayattan bezdirdi  benim gibi geliyor hergün ortanca olan ayrıldı evinde gelmiyor. Bana hep seni çok mutlu etcem onlar gibi olmicaksın diyordu artık o kadar çok sıkılıyorum ki bunalıma giriyorum eşim beni hiç anlamıyor sadece ben ailemi bırakmam diyip duruyor annesi çok çok fena hiç yalnız bırakmıyor eltimle konuşsak ne konuşuyorsunuz fısır fısır diyo bizi dinliyor sonra eşimize kayınpederimize söylüyor anneme bile gitsem peşimden geliyor. Sadece evim de oturmak istiyorum buda şimdi için imkansız görünüyor 

:(( Dayanamıyorum artık ne yapcam nolur yardımcı olun 

11 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından
Hiç gitme evlerine cnm resti koy bu böyle devam edemez 
(12 puan) tarafından
İşte kabul ediyorsan et yeme içme bir bi kaynim var o evlenene kadar böyle gitcek evim de oturup gitmiyorum desem büyük sorunlar çıkacak eşim bile kabul etmez idare et diyo
-Reklam-
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Hiç birşey imkansız değildir yeterki yaomak ve başarmak iste eşin madem anlayışlı kendiaine hergündeğil 3 günde bir gitmeyi evde onunla vakit geçirmeyi dile getir hatta o gelemden önce sofra hazırla bu sofrayı bırakıp nereye gidicez de yani 
(12 puan) tarafından
Oraya gitmek zorundayım işte cnm Rabbimden sabır diliyorum
(5,331 puan) tarafından
Hiç birşey içşn zoru da değilsin gitmek istemiyorsan gitmezsin eşin isterse gider ama sen değilsin bu u eşine anlatman lazım
(12 puan) tarafından
Cnm eşim de diyo kabul ediyorsan et etmiyorsan gidersiniz babanın evine. Rabbim hayırlısıyla çocuk nasip ettiğin de belki onun için hergün gitme der diye umut ediyorum
(5,331 puan) tarafından
Valla kuzum  herşey senin elinde
(12 puan) tarafından
Cnm sonuç Annemin evine gitmek olcak zaten Babamı kaybettim Annem çok üzülüyor bide bana üzülmesin :(
0 oy
tarafından
Bir şekilde evde kalmaya ikna et canım kaldığınızda da hiç surat yapma çok güzel davran evinde mutlu olsun kendi gitmek istemesin
(12 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bişey şimdi olamaz diyo ailemi bırakmam diyo işine gelmiyorsa git Annene evin var işte diyo ama evimi gördüğüm yok diyorum gerçekten dayanamıyorum büyük eltim 2.5 sene oldu gidip geliyor çocuğu da var yine geliyor ortanca olanın kocası akıllı ayrıldı ve en değerli olanlar da onlar
0 oy
(1,108 puan) tarafından
İşim var gelemem diyeceksin oturcan evinde yapscaksın yemeğini bekliycen kocanı o adama da eziyet her gün hergün cokta taviz verme bu kadar arada sen çağır kaynananı bugun bende yiyelim diye yavaş yavaş çaktırmadan koy mesafeni 
(12 puan) tarafından
Keşke dediğin gibi olsa cnm oraya gelmiyorum demek ayrılıyorum sizden demek oluyor onlar için ve eşim de kardeşim evlenene kadar ayrılmak yok ben ailemi bırakmam diyo aileni bırakmıyorsun yine gidersin beraber gideriz ama evim de oturmak istiyorum hep ailesi yüzünden eve geldiğimiz de tartışıyoruz evimde de artık huzurum kalmıyor bütün tartışmalarımız onlar yüzünden yemin ederim çok yoruldum ne olcak bilmiyorum işine gelmiyorsa böyle git Annene diyo :(
(1,108 puan) tarafından
O zaman güzelce konuşacaksın cnm seni ailenden ayırmıyorum sadece hergün gitmek istemiyorum diyeceksin o zaman niye evlenmiş seninle sen temizlik yapıcam dicen gitmiycen evde temizliğini yemeğini hazırla eşine de işten geldiğinde yorulmuşundur cnm hemen üstünü değiştir yemeği yiyelim de temizlik yaptım bende yoruldum bugun de çay da hazır olsun eşin yemeği yedikten sonra uzanır içerde zaten hemen çayıda verirsin belli bi süre sonra o rahata alışacak o kendi istemeyecek gitmeyi
0 oy
tarafından
Seni cok iyi anliyorum canm bende 1 yıl kayınvalidemle yemeklerimiz birdi evimiz ayrıydı esimle vakit gecirneye hasrettim ayrıldık şükür iyiyz
0 oy
(936 puan) tarafından
Valla sana tek bi s3y diycem canm k.bakma 

BöyLe kocaya da böyLe kaynanayada lanet olsn 

Eş diye alıyorla4 ama köle yapmaya çalşyrlar sanki annesi onlara köle diye vermiş kızlarnı

Bir kızm var rabbim kaderini bana benzetmesin diye her gün ağlayarak dua ediyrm allahm güzel kapılar açsın evlatlarmıza aminnn

Benim annem bizi ne zorluklarda büyüttü ama ben gittim bir vefasıza vardm ailemde benim gibi perişan lanet olsn böyle kocalara kaynanalara allah hepsinn belasını versin .....
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum benden de aynı durum Allah yardım etsin
(12 puan) tarafından
Valla mı kaç senedir öylesin alışamabildin mi peki
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Yeme icme neden bir kendi yemeginizi evinizde yeyin ne var bunda ne sacma ya
(12 puan) tarafından
Saçma tabi gelde anlat
0 oy
(352 puan) tarafından
Kusura bakmayın da bu saçma iş arkadaşım...Oyle şey mi olur.. Bu tarz yasamak isteyen insanlar evlenmesin daha iyi.
0 oy
tarafından
Okurken ben bunaldım yaşayanin vay haline birde annene git diyor ben olsam 5 dk durmam ailem kabul ediyorsa oda anasınla dursun
0 oy
(883 puan) tarafından
O nasıl iş ya eşinin merhameti tek ailesine heralde köy tepkini  tamam gün boyu kalmaevinde ama en azından yemeğinizi yer yemez yukarı çıkın yada sen kahvaltini yapinca aşağı in hizmetli almışlar belli
(12 puan) tarafından
Cnm evimize 10dk kadar uzakta

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 301 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Funny_honest (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 103 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Fatmakdl58 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,725 soru

23,624,916 cevap

307,001 kullanıcı

...