0 oy
732 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar üst üste bebek getiren oldumu ben korkuyorum nasıl başa cikicam

25 Cevaplar

0 oy
(135,740 puan) tarafından
allah yardimcin olsub
tarafından
Sagol
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Nasipte varmış canım kimler nelerle korunuyor nasipte varsa korunmaya rağmen oluyor nasibiyşe rızkıyla sağlıkla gelsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah Rabbim bakacak gücü verir canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 
tarafından
Amin tatlim
(7,375 puan) tarafından
Kız eltim 5.ciye hamile hepsi üst üste bir şey olmaz Allah Yardım ediyor
tarafından
Hay masaallah iyyyi çalışmışlar
(7,375 puan) tarafından
Hepsi de küçük küçük  kız işte hiç birine düzgün ilgilenmiyor korun diyoruz eşim istemiyor diyor ama hergün o bakıyor eşinin umrunda bile olmuyor ki valla çocuklara yazık ama kendi yapıyor baksın napalım artık alışmış hastane varır varmaz doğuruyor 2 dakika sürüyor doğurması hastanede en fazla
0 oy
(999 puan) tarafından
Kızım 19 aylıkken hamile kaldım 3. Bebeğim oluck benmde planlı değildi ama bakalım nasıl bı süreç bekliyor bizi doğunca anlaycz Allah yardımcınız olsun insallah
tarafından
Bi b.o.k yedik :))))
(999 puan) tarafından
Aynen valla :D saglickla gelsinler benim 3. Kızım oluckmis 3 kızla kavga dövüş geçinir gideriz artık :D
tarafından
Damatlar gelio desene :)))
(999 puan) tarafından
Aynen aynen :D
0 oy
(331 puan) tarafından
Korkma canım bnde şuan senin gibiyim sabırlıysan üstesinden gelirsin bnm4 yıl çocuğum olmadı sonra arka arkaya oldu rabbim in bir bildiği vardır şuan kızım yaşına girdi ve 2.ye 4aylık hamileyim bunda da vardır bir hayır inşallah 2.bebekler sakin uslu olur da bize de kolay geçer 
tarafından
Sadece ben esim yanimda hep yok
(331 puan) tarafından
Zaten başkası sana yardım etse ne kadar süre yardım edecek yani sen yeter ki kendini hazırla o 2 çocuklu sürece piskolejikmen hazır hissetmeye çabala Allah yardımcın olsun inşallah
(331 puan) tarafından
Eşin ne iş yapıyor
tarafından
Acil servis dr
(331 puan) tarafından
Canım yine yardımcı olur ya asker polis eşleri napsın bi gidiyorlar 3 ay yada 6 ay gelemiyor lar onlar da eşim asker 6ay gitti kızım 3aylık Dı o gittiğinde tek başıma çocuk büyütmeyi bn bilirim ama Allah m sabrını verir stres yapma kendini hazırla inşallah Allah ın izniyle bakarsın biz kadınlar nelerin üstesinden geliyoruz bunu mu yapamıycağız kendini öyle motive et
0 oy
tarafından
Bn kız getrdmmmm:))
tarafından
Masallah
tarafından
Çok zordu ya

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,543 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 619 göst.
0 oy
12 cevap 344 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde gulistaN18 (2,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 382 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,630 soru

12,391,923 cevap

43,862 kullanıcı

Kategoriler

...