0 oy
61 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar biz ilçede oturuyoruz ve gerçekten de doktor yok burada hepsi diplomayı kasaptan almışlar O derece ilgisizler yarın 2.ay aşısı olacak ama Ateş vesaire gibi şeyler görüyormuş galiba bu durumlarda Ne yapmam gerekiyor ateşi çıkmasın diye nasıl tedbir alayım Ya da daha önemli bir sorun oluyor mu bu aşılarla lütfen beni aydınlatın korkuyorum Allah korusun çocuğun ateşi çıksa merkeze gidene kadar 2 saat geçer ateşi çıkmaması için bu aşılarının stresini hafif atlatması için ne yapmalıyım

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aşkım bana doktor 38 geçerse bir çay kaşığı kadar calpol verebileceği mi söyledi ayriyeten ateşi olmaz ama çok ağlarsa da verebilirsin çünkü cani ağrıyordur dedi calpol aynı zamanda ağrı kesici
tarafından
38 in altında ise de ateşi üzerini ince giydir çok sarma bebeği dusecekmi bak hayatim
-Reklam-
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Canım Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Sen yine de calpol ver aşıdan sonra bir iki defa dört saat arayla. Bizde hiçbir sorun olmamıştı inşallah sizde de olmaz
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Kuzum ateşi çıkmasın diye önceden birşey yapamazsın. Aşı olduktan sonra olabilir ancak. 38 in üstüne çıkarsa calpol verirsin. Gerçi gittiğinde ebe hanım daha iyi bilgilendirir ben yanlış da yönlendirmeyeyim ne kadar tecrübemi aktarıyor olsam da her çocuk farklı kuzum, ❤️☺️
0 oy
(118 puan) tarafından

• Ayın 7simde iki ay asımızı olduk cnm bizde ateş olablir ama olmayadahlir dedi aksine olursa bağışıklık kazandığı anlamına gelir dedi 38e kadar normal dedi bir çay kasifi calpol verebilirsin dedi.
  • Bizim ateşimiz 37.5cikti ateş düşürücüsuz geçti gtti elhamdülillah cmm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (837 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 129 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Acemiana (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 39 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu

404,783 soru

12,125,679 cevap

36,484 kullanıcı