0 oy
895 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar iki hafta önce doğum yaptım. Annem doğum yaptığım gün 4gün yanımdaydı sonra evine gitti. Evim biraz kirlendi tek başıma yetişemiyorum eşim annen gelsin deyip durdu belki işim çıkarsa köye giderim olmazsa bende annemde kalırım dedi bende annemi aradım annem eşimin köye gideceğini söyledim öyle deyince annem geldi yoksa annem yatıya kalmaya gelmez neyse iftar açtık annemle birlikte eşim köye gitmedi uyuma zamanı eşime mesaj atacaktım bir baktım çevrimiçi on dakika bekledim hala çevrimiçi mesaj attım kiminle konuşuyorsn dedim saat gece 12. Durumlara bakıyorum dedim baktım hala çevrimiçi ben yine mesaj attım beni engelledi annemin telefonun baktım sürekli çevrimiçi olup duruyor annemden yazdim kiminle konuşuyorsn dedim ay beni bı aradı soluk soluğa sinirli şekilde küfürler ediyor ama nasıl şaşırdım sonra dedi eve geliyorum dedi geldi ablamla annem yatıyorlar telefonu yere attı koluma vurdu sigara yaktı ama nasıl sinirli eşim hep annem varken kavga çıkarıyor bunu annemde farketti neyse biz eşimle kavga ederken ablamda annemde uyandı ortalık bir Anna karıştı annem korkudan bembeyaz oldu ablam biraz eşime kızdı yeter artık dedi sürekli bu kıza eziyet ediyorusn dedi annem tabi hep ablamı sakinleşriryo tartışma büyümesin diye.. eşim çok ilgisiz hiç bana sarilmaz beni opmez hep onu öptüğümde beni iter kafasını çevirir bende o öyle yaptıkça asabi oluyorum beni küçük görüyor TV de nerde şişman çirkin kadın varsa onu bana benzetiyor neyse zaten çok kırgınım birde üzerine annem bizdeyksn kavga çıkardı hiç yoktan yere.. şimdi ben ne yapacağım annem sabah olsun istersen gel benimle dedi ama sonra pişman olma dedi.. kaynanam eşimi çok yönlendirdi ve çok iyi biliyorum ki eşimin kavga etme sebebi annesinin etkisinde kalması annem geldi diye yapıyorlar.. eşim hergun okey e gidiyor saat 12den aşağı eve gelmyor sürekli param yok diyor ama arkadaşlarıyla hep kahve de bugün yemek yemişler ben eşimden hiç öyle cömertlik görmedim hep başkasına yapıyor nasıl yapacağım ne yapacağım bilmiyorum

33 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ne diye evlenmiş o zaman dengesiz :angry: Var yaa böyleleri evlenmesin yaa vallahi aşırı sinir oluyorm böyle postlari görünce 

tarafından
Sakin ol şampiyon
(2,220 puan) tarafından
Bencede haklı niye evlenmiş kıza bunları çektirmek zorunda mı yazık yeni doğum yapmış birde
-Reklam-
+1 oy
(3,145 puan) tarafından
Bence annenle gitmelisin çocuğun büyünce çalışırsın da bu gğn anneni başkanı uyandıran yarın çocupu uyandırır ki çocuk uyuduktan sonra gelecek hep eve 12 den aşağı gelmiyor dedin çocuk anca adını bilecek varsın onla yaşamasın ne fark eder ki sadece bu hasta adamdan uzak durur 
+1 oy
(2,080 puan) tarafından
Ve sen  böyle adama çocuk  yaptın bence  sabah  kalkıp  annene  git  o ş.refsiz kocanda  ne halt  yerse  yesin 
+1 oy
tarafından
Annen sana gel dediyse gitno adamla hayatmi geçer günah degilmi sana hayatini mahfetmesine izin verme 
0 oy
tarafından
Keşke annenler görmeseydi
tarafından
S.refsiz bilerek demekki annesi gilin yanında kavga ediyor
tarafından
Annemin yanında kaçıncı kavga bu hep anneme beni şikayet ediyor annemde şaşırdı kaldı neyi yapmıyor bu kız evine mi bakmıyor gezmeden mi eve gelmiyor kirli mi pasak li mi müsrif mi? Ne var yani kendi halinede evinde otiran biri işte niye sürekli şikayet ediyorsun oğlum dedi ama anlayan nerde
(2,220 puan) tarafından
Kirli pasaklı olsan bile birşey diyemez yardım etsin o zaman senin eşin sorunlu canım bilerek yapıyor annemlerin yaninda
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
(152 puan) tarafından
Yani gönlüm annenle git dyor sevgi ilgi yok yanasınca iteleme var dyosun tv deki bilmem neleri bana benzetyor dysn üstelik bi nye bukadar uzun  cevrim içisin sorusuna bukadar celallenmesi bilemedim  şüphe uyandırıyor yni 
(2,220 puan) tarafından
Günahını almayayım ama Birde bu kadar büyük tepki vermesi sanki suç bastırmak için geldi bana da insan açıklama yapar bu kadar durduk yere büyük tepki vermez suçsuz ise sonuçta eşi lohusa yani
0 oy
tarafından
Ama annen varken sen başlamışsın kavgayı.yalniz iken sorsaydin
0 oy
(20,391 puan) tarafından
Çekilir çile değil. Allah'ım yardım etsin. Yeni doğan bebeginvar ve onu sevmek için bile eve erken gelmiyor yani. Kaynanan doldursa ne olur. Kendinde iş yok adamın özür dilerim ama. 
0 oy
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın annene üzüldüm en çok Allah bu kaynanaları da nasıl biliyorsa öyle yapsın hem evlendiriyorlar hemde bi rahat vermeyip doldurup başımıza salıyorlar Allah yardımcın olsun ailen arkandaysa bu pisliğe tahammül etme kendimize yapılan saygısızlığı yine unutulur ama anneye yapılan unutulmuyor saygısız pislik ne zararı vardı annenin hayrı oluyor daha çok yardım ediyor benimkide böyle yapıyor 
0 oy
(135,933 puan) tarafından
annenler bunlari gormeseydi bee kotu olmus
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Malesef şu kaynana denen illetler hepsi aynı değil belki ama iyisi bizi bulmuyor ellerine ne geçecek oğulları boşanınca bilmiyorum sahur vakti bizde kavga ettik aynı şekilde annemin yanında çocuğun ateşi var diyorum ateşi falan yok koysana beşiğine diye bağırdı bende teller koptu derecedende iyi biliyosun çok istiyosan defol git annene dedim inceldiği yerden kopsun artık inan böylelerine çocuk ziyan yavrum bana sokuluyo hissetmiş gibi bakmadı yüzüne babasını çok sever ama bakmadı bile rabbim kötü kaynanaların kalbine göre versin inşallah düşünme bile ailen sahip çıkacaksa
0 oy
tarafından
Allah yardımcn olan bacım
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Eşin çok terbiyesiz. 

Git annenle değişmez kocan en özel zamanların. 

Biraz burnu sürtsün. Adam olmaz. 
0 oy
(324 puan) tarafından
Bundan koca olmaz ben sana diyim 
0 oy
(7,929 puan) tarafından
Annenle git canım .Ama annene  biraz kafam dağılsın geleyim de .Eşin terk ettin sansın eteği tutuşsun , az peşinden koşsun , hatasını anlasın
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun annenle gitseydin keşke şeref yoksunu pislik
0 oy
tarafından
Bu tür postlara asla yorum yapmadım daha ama dayanamiycam kuzum aklın varsa uzak dur bu adamdan sana hayır gelmez ömrünün sonuna kadar bu şekilde yaşayamssin bebeğin de varmış yazık günah Allah ıslah etsin
0 oy
(650 puan) tarafından
Git annenle bence. Ben durmazdım
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Bacım yaşlarınız kaç ya kızmada kocan bır ergenın yapmayacağı seyleri yapmış

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,267 göst.
4 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dil ek (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.