Kızlar ömrümde hiç böcekler ile yakın temasım olma di yanlış anlamayın hani öyle yerlerde de oturmadım ben evimde çıplak ayak gezerdim evlenmeden önce ki evimde neyse evlendim taşındigim bu lanet evde iki defa akrep gördüm ve araştırma sonucu biliyorum ki devamı var birini banyoda yerde gördüm diğerini ise aklımı yitirecek bir yerde yatağımda gördüm evim o kadar temizki aklım almıyor çıldırcam doktor yat dinlen demesine rağmen hergün sirkeli su bol çamaşır suyu ile yer silerim wc hergün yıkanır çıldırcam hatta banyonda ilk gördüğüm de anaaa buraya kim at mis ki oyuncağı dedim o kadar aklım almadı gerçek olacağına yani bana göre böcek değildi o baktım harekat ediyor inme indi öyle kaldım banyoda kendime geldiğimde elim tutmuyordu ve onu zor unuttum 5 ay Geçmiş ti derken geçen hafta da yatak başlığında gördüm odadan çıkıp eşime akrep diyene kadar fenalaşıp zor söyledim akrep diye aldı atti unutamıyorum olayı evim 1+1 koltuklarım yatacak şekilde de deilki koltuklarda yatsam evden soğudum çıldırcam sanki evin her yerindeler hanileyim de üstüne üstlük doğum yaklaştı taşınamıyorum ay ben nerelere gideyim ben napayım