Benim eşim ve ailesi çok iyi olmasina rağmen lohusaligimi bana da zehir ettiler. Eşimi çok severken bosanacaktim gerçekten. Sonra agzna sctm kaynanamin bebegimi vermezdi uyutmaya calisirdi Allahtan emiyordu emmese yüzünü göremezdim bebegimin, benimki hala çöpüme karışır üst katimda yaşıyor. Agzima ne geldiyse saydm aglama krizine girdi esimle arami bozdu esimde annesini hiç üzemez. Kesinlikle soguk kanli ol izin verme annen de lafini esirgemesin. Bu hayat senin ve şuan hormonlarindan dolayi daha çok duygusal hissediyorsun ama geçiyor inan ki. Lohusalık tam bir imtihan ya gercekten insanlar yardim etmek yerine daha çok üzüyor. Kiloyu da takma cabucak gidiyor daha fazla almamaya calisirsin zaten emzirdikce gider. Eşinin ickisi konusunda evlenmeden önce de muhtemelen içiyordur bu da senin tercihin ictigini biliyorsundur belkide, malesef icki de kötü. Ama üzülme lütfen kendini üzecek hicbirsey yaptirma ben lohusayim de sürekli gerekirse onun arkasina sigin o an icinden geleni söyle icinde tutup patlama daha kötü oluyor.