Kızlar benim doğumuma 2 hafta kalmıştı çok şükür 1 gün sonra sezaryan olacak Allahın izniyle kaynanam gile yakın oturuyoruz bizi eve çağırdı yatılı olarak kalıyoruz bide dedi ramazan ayındayız birlik olalım diğer kaynım gilde yakın ama gelip yatılı kalmıyorlar neyse sinir oldum ya ne bi rahat uzanabiliyorum doğumun yaklaşmış sanci falan olsa götürürüz die bahane ettiler burda kaldık ne esimle yan yana oturabiliyoruz esimle konuşuyorum hersey e atlıyor cevap veriyor valla kendi evimde olsa daha az yorulurdum şimdi herkez işten geliyor kalkıp yemeği ben yapıyorum bu halimle 2 kişilik yemek yapacağıma 10 kişilik yemek yapıyorum geçen yapmadım uyumuşum hamileyim uyku çökmüş kalktım altı üstü bi fırın yemeği yapmış pilav yapmış die esimin yanında nazlanıyor diyor bu yemekler beni mahvetti falan kalkarlar ne yataklarını toplarlar ne bsy hepsini kalıyorum die mecbur ben yapıyorum eve süpürge atmasam atacağı yok bu halimle ben atıyorum rahatsız oluyorum çünkü öyle kendi evimde olsa işimi bitiriyorum yemeği mi hazirliyorum akşama kadar kendime vaktim oluyor uzanıyorum istediğim filmi izliyorum tv den bsy izlesem geliyor değişiyor sonra da tv nin yüzüne bakmıyor
Bugünde akşama kadar hastanede evrak vs çıkardım geldim vucudum nasil yorgun ayakta duracak halim yok hicbsy e ellememiş bulaşıklar dezgahin üstünde akşam 5 buçuk oldu yemek yapmamış bnde sinirlendim gittim uyudum yorgunluktan karın ağrısı 'ndan yapamazdım ztn uyandım yine söyledim dedim ki valla çok yorulmuştum uyudum o yüzden bna laf sokuyor diyor eskiden ben neler çektim şimdi herşey kolay olmuş bilmem ne
Ztn dogum stresi var