+1 oy
942 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Arkadasimla aramda gecen ufak bir dialog 

Ben arkadaslarimin ve gorumcemin verdigi kiyafetlerden falan  giydiriyorum minik kasli erkegime .Yani kullanilmis diye giydirmemezlik yapmiyorim .Zaten onlar da guzel kiyafet veriyo .Yikiyorum miss gibi giydiriyorum .☺️❤️

Arkadaslarimda benim kafadan :D jssjhsj 

Bu sefer berfu yenenlere diktik gozu hehehheeh

Siz de giydirir misiniz ?

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Temizse ve kullanilor durumdaysa giydiririm tabii ki şerifem❤
-Reklam-
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Hiç etrafımda kıyafetini alıp giydircek biri yok kuzum ama olsa sevdiğim biri ise giydiririm bende benim oğlumun da kıyafetleri duruyor sıfır gibi hepsi tertemiz 2. Düşünürsem kullanırım diye saklıyorum hepsi şuan uçmuş fiyatları 
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Valla bu olaya ayyyy hayatta giydirmem diyenler var. Ben onlari anlamiş degilim. Ne var bunda? Benim hamileligimi biliyosunuz zor oldu yani dogum falan herkes bana dua ediyodu, yok bebegin olsun su kiyafeti vericez giydiricez herkes niyet ediyodu yani. Benim k.pederim o seylere biraz cok karişir yani olmaz almayin kimseden kiyafet.

Ama ben oglumun kiyafetlerini guzelce yikayip sakladiklarim var nasip kismetse 2cocuguma 
0 oy
tarafından

Alacağım kişi temiz ise evet alırım 

0 oy
(29,048 puan) tarafından

Tabiki giydiririm çocuk hemen büyüyor Fuzuli masrafa ne gerek varki 

0 oy
tarafından
Şerife ben de görümcem ablam vs verdiklerinden giydirim hep şükür istesem alabilirim ama tertemiz kıyafetler ne olcaak sanki yıkayıp giydirdim :) yalnız şu berfu çok itici geliyo bana ya öyle böyle değil :) 
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Temizse giydiririm. 
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Giydirrim kuzum zaten veren yabanci olmuyor çocuklar da bi kac giyip cikiyorlar icinden hele simdi o kadar pahalı olmus ki minicik kıyafetler 
0 oy
tarafından
Yabancilarin degilde akrabalarin verdigi bazi elbiseleri giydiriyom yeniyse 
0 oy
(127 puan) tarafından
Eltim kızının küçülenlerini verdi giydiriyorum yani neden giydirmeyeyim ki sonuçta onlar da bir kıyafet 
0 oy
(4,701 puan) tarafından
Yani bir akraba verse giydiririm belki ama hiç oyle yaşıtları yok çocuklarımin ama para veripde ikinci el almam durumum olmasaydı onu da yapabilirdim çok şükür var suanlik tabi kızım abisinin kıyafetleri ile buyuyo :)
0 oy
(67 puan) tarafından
Berfu yenenleri neden kıskanıyorsunuz

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 64 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Damliskooo (594 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 171 göst.
0 oy
5 cevap 143 göst.
17 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tombikana (600 puan) tarafından soruldu

408,334 soru

12,267,461 cevap

37,504 kullanıcı

Kategoriler

...