0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
5 defadır hastaneye gidiyorum kullak için artık bıktım neye dert yanacagimi şaşırdım doktor kullaginda sıvı birikmesi var diyor ha bire antibiyotik yazıyor oğlum da iki yaşına girmek üzere çocuk doğduğu günden bu yana ilaçlarla büyüdü resmen bir yandanda Otizim tehşisi konuldu dayanacak gücüm kalmadi biri dil bağı var dedi bugün götürdüm doktor yok dedi özel hastanedeki doktor ise biraz var dedi kafayı yicem  özel hastanedeki doktor kullaginda birşey yok diyor devlette geçen oğlum ateşlendi eli kulağında doktor iltihab var dedi ilac yazdı bugün polikliniğe gittim oda ilac yazdi duyma testi yapacaktı oğlum ağladı durmadi diye yapamadilar ilac yazip eve geldim

3 Cevaplar

0 oy
(25,194 puan) tarafından
Kulağa tüp takılmalı demedi mi kimse 
(25 puan) tarafından
Yok demedi mallesef
(25,194 puan) tarafından
Benim oğlumda kulak sıvısı birikirdi antibiyotiğe rağmen tekrar ederse yüp yakıp sıvı boşaltımı yapılır sonra tüp kendi kendini atar dedi doktorumuz. Sürekli değişik doktora gitme iyi bir çocuk doktoru bul devamlı takibini o yapsın. Her zaman farklı doktora gidersen doktor o çocugu ilk kez görüyo sıvı varsa antibiyotik veriyo doğal olarak ama bunun devamlı oldugunu bilen takip eden doktor olsa ona göre tedavi dicek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay çok zor Allah yardım çin olsun 
(25 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun oğlumla Beraber bu dünya ya çile çekmeye gelmişiz
tarafından
Kocan yanında mi
(25 puan) tarafından
Evet yanımda
tarafından
İyi şükür ozaman canim
0 oy
(136,537 puan) tarafından
allah yardimciniz olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 889 göst.
4 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ada3 (2,310 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
3 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buglem_06 (10 puan) tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 990 göst.
25 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,197 soru

12,440,523 cevap

45,968 kullanıcı

Kategoriler

...