Yav arkadas evdeyken basbasayken oyle iyki ne desem yapar az çok tabi Neyse eve gec gekecekse haber verir biseyler için izin alir. Ama arkadaslarini ailesini gorunce onlarin yaninda basima erkek kesiliyor kilibikmiyim lan ben yok karidan izinmi alacam sormam biseyleri uygularim. Halbuki hep yalan sıkıysa sormasin neyse birde milletin yaninda bana ters ters konusuyor aklinca kiziyo cvp vermiyo. Diyecem lan sen evde ödün kopar burda neyin erkekligi neyse daha sesimi cikarmiyorum. Hic yuzune vurmadim ama cidden sabrimi zorluyo
Benimki eskiden oyleydi bende bi kac kere surat yapdim duzeldi
ah bu erkekler hemen hemen aynı. Bende evde bişi yapsa karışırım ama annemlede annende arkadaşlarının yanında bişi dese ağzımı açmam hem yapcanız yapıyo hem gözüme gözüme bakıyo
Aayy benimki tam tersi. Evde kalas dışarda beyefendi
Benim esimde oyle emin ol. Sadece bikere yakalandi bunada herkes sahit oldu ailesi teyzesi. Teyzesine otrmaya gitmistik ramazanda disari cikcakti iftardan sonra kuzenleriyle. Tam kapiya ayaklarini gymeye ckti. Buraya gel ddim geldi gdmessn dedm snirlendmi anlaynca siz gdin gelmyorm ddi.d herkes dalgasinida yapmstr hatta kilibikmisin falan diye oda eve gidince siz ugrasmiyosunz demisti teyzesi sen nasl yaptin bunu boyle bizede ogret dedi annesi cok bozulmustu ama. Normalde cok sert sinirli bi yapisi var hatta durusundan herkes bi geri durur ama bana gelince asla sokmez. Kusura bakmasn kimse
Benim herifimde öyle canım. İlk kez tanıştığımız kişilerin yanında saygı çerçevesinde haddini bildiririm. Aynı kişilerle ikinci görüşmemizde eşimin ne mall olduğunu anlarlar. Eşim yine atar tutar ben tepki vermem arkadaşları gardaş yapma bak yenge sinirleniyo. Burdan sonra eve gitceksiniz biz olmayacağız diye dalga geçiyolar. Hiç yüz yüze görüşmediğim nöbet arkadaşları bile telefon konuşmasından anlıyo salladığını eşimin
1,492,822 soru
24,391,960 cevap
349,363 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın