Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
2.5 yaş uykuya dalma da sorun yaşayan var mı ?
0
oy
154
göst.
14 Nisan 2022
Diğer
kategorisinde
Ftm1907
(
618
puan)
tarafından
soruldu
Kızım 2 yaşındayken memeden kestim kesmeden önce memede uyurdu keserken cok zorlandım aç ver diye geceleri çok ağladı vurdu falan teselli ettim neyse geçti o sırada ne biberon aldı ne pış pış ne sallama birşey yaptırması kendi kendine uyudu buaralar çok fena uykuya dalarken vuruyor eliyle ayağıyla kulaklsrimi çekiyor falan bildiğin dövüyor :) artık canım acımaya başladı napacagimi şaştım geçici bir durum mu bu durumda nasıl davranmak gerek hiç bilmiyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
14 Nisan 2022
Arzu arzu
(
349
puan)
tarafından
cevaplandı
2 yasina bi ay kldi emerek uyuyordu yaklask 10 gundur emmk istemiyo ben aciyom o kapatiyo uyutamiyorumda baska turlu sallatmiyoda yanina uzaniyorum uyusun dye parmagini goxume burnuma sokmaya calisiyo tokatliyo ayni durumdayz sanirim cozumu olan varsa bana da soylesin :)))
14 Nisan 2022
Ftm1907
(
618
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy canım vallahi aynı durumdayız bizimkinin şiddet dozu giderek artmaya başladı :) kuzenim psikolog o normal olacağın bir uyku arkadaşıyla uyusun dedi ama kabul etmiyor kızım ondan bana sarıyor
16 Nisan 2022
Arzu arzu
(
349
puan)
tarafından
yorumlandı
Herseyi atiyor hic birseyi istemiyor ki yada bi oyuncaga taktimi daha da uyumuyor uyutmak icin saatlerce ugrasiyorum bazen ondan once uyuyup kaliyorum sonra bi uyaniyorum ya yataktan inmis oyuncak oynuyor ya sacimi karistiriyor birbirine ya da telefon kumanda ne gecirise eline onu kemiriyor :)
16 Nisan 2022
Arzu arzu
(
349
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayir hic anlamiyorum yatagina birakip kendi kendine uyuyan cocuklari nasl alistiriyolar saatlerce aglar da vi gram uyumaz nasil asicaz bunu bilmiyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Dönemsel olabiliyo, gündüz uykusunu fazla yaptığı zaman uyumak istemez birde gündüz uykusunu azaltın yada kesin bakalım aynı mı olacak çünkü bazı bebekler fazla uyku ihtiyacı duymuyo ve dişten dolayı olabilir bu seçeneklerden biri cevabınız
14 Nisan 2022
Ftm1907
(
618
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu da yaptım canım hiç uyutmuyorum çabuk uykuya geçsin diye yine aynı sorun galiba uykuya geçerken bağlandığı şey beni dövmek:)
14 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
O zaman fazla yorgun oluyodur o zamanda uykuya geçişler zorlaşıyo benim oğlumda kıpır kıpır bi dakika yerinde durmaz çoğu zaman artık dalmakta zorluk çekiyo sizde gülüyosanız filan onada yapar ben kızıyorum uyarıyorum öyle yaptığında yoksa şeyini çıkarıyolar gerçekten yüz verince
14 Nisan 2022
Ftm1907
(
618
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım haklısın eşim başta gülüyor vursun diyordu artık iyice abarttı bende dün kızdım vurma hayır falan diyince yapmadı geçecek ins napalim
14 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Senden yüz buluyodur mutlaka sen tepkini koyarsan bi süre sonra yapmayı keser canım sakın güleyim deme bi ara bizimkide sürekli bişeyler fırlatıyodu zar zor unutturduk ara ara atıyo yine ama eskisi gibi değil sadece sen değil başkalarıda bişey demeyip gülüyosa yapıyolar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Nisan 2022
Imagineperest
(
1,450
puan)
tarafından
cevaplandı
Korkmaya başladım yaa:( benimkide aynı emerek.uyur gece uyanir yanına uzanirim emer oyle dalar uykuya 1.5 yasinda napcam bilmiyorum.. hatta ablamda iken göğüs ucuma yara bandı taktik nasıl.agladi dokunmak istemiyor ama istediği için ağladı çıkarınca hemn emdi. Evde yaptım yine geçen gün eliyle bandı çıkarmaya çalıştı şok oldum :/
14 Nisan 2022
Ftm1907
(
618
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah yardımcın olsun korkutmak gibi olmasın ama ben çok zorlandım biraktirirken 4 gün ağlama krizine girdi sabaha kadar sonunda bıraktı ama şuan uyurken malesef ağlıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Nisan 2022
Ftm1907
(
618
puan)
tarafından
cevaplandı
Post yukarı çıksın belki görmeyen vardır :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
183
göst.
Uykusuzlukla Baş Etmenin Yolları: Sürekli Uyanma ve Uykuya Dalma Sorunları İçin Çözümler Nelerdir?
31 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
Havin06
(
2,888
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
tavsiye
0
oy
2
cevap
59
göst.
18 Aylık Bebeklerde Gece Uykuya Dalma Zorluğu Nasıl Aşılır?
20 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
M.h.2606mt
(
165
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
88
göst.
Bebekler İçin Uykuya Dalma İlahi Önerileri Nelerdir?
5 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Mucizemm233
(
1,142
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
53
göst.
Bebeğin Uykuya Dalma Sorununa Ne Yapmalıyım? Bebeğim Ağlıyor!
1 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Sedadz
(
951
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri