+1 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (2,566 puan) tarafından
Ya saat başı uyanıyorum ya da bu saat oldu uyuyamıyorum nasıl çözerim 

6 Cevaplar

+2 oy
(759 puan) tarafından

Benimde sürekli yatağında dönen bir oğlum ve kulağımın dibinde ayı gibi horlayan bir kocam Çar o yüzden uykum kaçıyor uyku ilacı bile içiyorum yani sonra eşime sabah videosunu izlettiriyorum bak böyle horluyorsun diye ben değilimdir o evde ayı mı besliyoruz diye dalga geciyor :D şimdi gidip tekrardan uyumayı deneyeceğim uyuyamazsam bir tane yapıştırcam artık suratına 

-Reklam-
+1 oy
(1,185 puan) tarafından
Kelin ilaci olsa durumundayim ben hic uyuyamiyorum iyice zombi oldum valla bekliyim surda
+1 oy
(101 puan) tarafından
Hamilemisin sebep ne kuzum

Ahh bende uyuyabilsem diye şükür ediyorum bebem kalkip duruyo
+1 oy
(3,081 puan) tarafından
Git uyu bacı Allah ını seversen. Uyku gözümden akıyor ama sürekli uyanan bir süt danası var. 18 aylık artık kesmeyi düşünüyorum okadar daralttı yani
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Bende aynıyım maalesef. Ama sebebini biliyorum işte aklıma takılıp duran şeyler. Tam uyucak oluyorum kızım ıh dese uykum kaçıyor gene 
0 oy
önce (5,144 puan) tarafından
Ben uykusuzluk yüzünden psikolojim bozulmuztu tam 1 sene uyuyamadım ve stres yaptim hep mideme vurdu bu stres gogsumden kist oluştu sabaha kadae uykusuz kalmak gece hiç bitmiyordu gibi ama çok şükür hamile kaldım uykum düzene girdi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 144 göst.
0 oy
4 cevap 67 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (877 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 133 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 22 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde veraaa (90 puan) tarafından soruldu

408,262 soru

12,264,058 cevap

37,414 kullanıcı

Kategoriler

...