Sakin ol canim bebeğine stres iyi gelmiyo. Seni çok iyi anlıyorum çünkü ilk evlendiğimiz zamanlar buna benzer şeyler bizde de oluyordu. Tek fark kayınvalidem yapmıyor, eşim yapıyordu. Yani sarilmalar öpmeler falan sinir oluyordum. Yeni evliyim ben abartiyorum falan diyordum, baktım dayanılmıyor eşime söyledim. Senin annen farkındayım ama o anne, ben de eşinim. Benim yanima bile oturmayıp gidip annenin kolunun altına giriyorsun ve beraber olduğumuz her yerde yapiyorsun. Bu durum zoruma gidiyor ve kayınvalideme ısınmam gerekirken senin bu hareketlerin yüzünden kıskanıp soğuyorum annenden dedim. Kendi de farkına vardı konuşunca, birden kesemedi davranışlarını ama yavas yavas düzeltti. Şu an cok iyiyiz Allah bozmasın. Sen en iyisi eşinle konuş, çünkü onlarin farkında olması önemli, annelerinin umurunda olmaz boyle bi durum, işlerine gelir hatta. Eşinle de güzel bir sekilde konuş anlat ki itiraz etme şansı kalmasın, sakin kalmak hamileyken zor ama stres yapmamaya çalış. Işin çok zor Allah kolaylık versin :)