2 gün önce eşimle tartıştır mesele 7 aylık bebeginiz var ve eşim son zamanlarda yardım etmiyor evim pislik içinde bi yandan çocuğa bak ev yemek ve covidden yeni çıktım artık tek basima dayanacak gücüm kalmadı ve bu meseleden dolayı tartıştık ve eşim dışarı cıktı gece gelmedi sabah aradım açmıyor bizim bi bebeğimiz var insan eşini bebeğini yanlız bırakır mı belki bisey oldu niye açmıyorsun telefonları neyse öğlen oldu tartışma büyük bi tartışma olduğu için eşimde eve gelmeyince 4 sene sonra ilk kez kaynanamı aradım durumu anlattım başta hak verdi şok geçirdim işte ben konuşurum gece eve gelmemek neymiş falan dedi sevindik sonra tekrar aradı beni yok kadın kismisi yemeğini yapacak evi temizleyecek çocuğa bakacak kocaya bakacak ben aradım mi o telefonları ac böyle konusuyor tabi bizimkilerde olayı öğrenmiş babam eve gelmedi diye kızınca kayinbabami aradı bu bir değil iki değil kayinbabamda işte ben aradım konuştum demiş neyse mesele şu ben öğrendim ki bunlar ailecek bizi ***** yerine koymuşlar eşim zaten gece onlarda kalmış ya ne biçim anne babasınız insan demezmi kârını çocuğunu bırakıp niye geldin eve git hadi kocam inat etse bile beni niye ***** yerine koydunuz babamı falan insan kızım bak ramazan burda bisey olursa bizi ara haberin olsun demez mi