kizlar esinizle gunde kac kez telefonla konusuyosunuz yada mesajlasiosunuz
Aynı şirketteyiz günde en az 3 kere yanına uğrarım 4 5 kere de ararım ne yapıyorsun diye :) bölümlerimiz farklı o yüzden :) evde olsam heralde 20 30 kere filan ararım
Günde 2 kere konuşuruz ama sürekli değil bazen aramadigida oluyor ama hep msjlasiriz eve gelsime kadar işten fırsat buldukça hep yazar hatta ben cevap vermezsem arar iyi misin bir şey mi oldu der
Günde 3 kez arar molalarda ve işten çıkışta bişe lazım mı der istersem alır gelir yeterli bence
Paket bitiyor canım paket :D arama her 20 25 dakika arayla mesaj da zaten sınırı yok :D
O günkü yaşaacak olaya bağlı.
Geçenlerde bana olan bilezik borçlarını ödüyodu. Günde 6 7 defa konuştuk, kuyumcudayken onu arafım, foto attm bilmrm ne.
Bazen gayet sakin gün geçiriyoruz, 1 defa aryo ekmek var mı diye :)
hemen hemen sabahtan aksama kadar mesajlasioz is yerinde cok asiri isi yoksa her moladada arar :)
En az 4, 5 kez canım
7.24 arar msj atardi kizdim ne ikide bir arion isin oldukca bisey oldukca ara dedim artik azaltmis 5m6 kez arar 4.5 kez goruntulu arar bide yazar hala gina gelio bana :)
Öğlen 12 30 da molada arar . Önemli bişey olursa arar yoksa 1 defa konuşuruz. Zaten 5 te evde oluyo aradada whatsaptan yazışırız bazen o kadar.
Sayısını bilmiyorum canm bu ara denedim 2 saat aramadim arayıp bana kızdı niye aramadin diye akşam gelene kadar konuşuruz
Devamlı arar bazen konusur kapatırız daha teli koymadan yeniden arar kapatınca msj atar saatte bir isi varsa 2 saatte bir mutlaka goruntulu arar şimdi elinden gelse hic kapatmıcak son ayımız telefonu kapatinca bise olacak haberim olmayacak diye telas yapiyorum diyo :)) ben razıyım Allahta razı olsun ondan
Oglen yemege ciktiginda msj yazar birde is cikisi ne lazim diye msj yazar okadar :)
Her saatt başı arar canım
1 kez akşam ne lazım :D
vardiyali calisiyor gunduz ve 4_12 de bir kac kez arardi simdi bebis uyuyorsa uyuyorsa diye benim aramqmi bekliyor ama mesajlasiyoruz musait oldukca :) bazen odadan odaya ayni ayni evde bile mesajlasiyoruz :)
Evlenene kadar her saniye tapuladıktan sonra işi olursa hahaha biz fazla tlfda irtibat kurmuyoruz artık ben evdeyken dışarı çıkınca şuraya gidiyorum haberin olsun diye ararım oda yarım saat sonra gittin mi diye arar birde akşam eve gelince birsey lazım mı diye arar bazen muzurluğuna msj atarım baktım cvp vermiyor ertesi gün hiç aramam hemen anlar kendi de yazar ama fazla irtibat kurmuyoruz tlfda artık adam alacağını aldı:)))
Bir kere arar muhakkak.sürekli araba sürdüğü için gereksiz mesajlaşmayız. :) birde eve gelirken arar birşey lazım mı diye
Gunde 1 kez azcıkta mesaj o kadar
411,024 soru
12,371,154 cevap
42,414 kullanıcı