0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,456 puan) tarafından
Kızlar bu hastalığı yaşayanınız var mı? Varsa nasıl başediyosunuz özel bişey yapıyo musunuz?

12 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Post ciksin yukarı bilgim yok canim
(1,456 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Bnde var cnm kan verdm sonuc beklym kollarım cok aşırı derecede ağryr bacaklarım da öle kan verdim iltihaplı romatizma cıktı tekrar bide istedi bakalım ona göre tedavi edecek 
(1,456 puan) tarafından
Bende şimdi hastanedeyim kan sonucumu beklemedi ultrasonla baktı ayak bileklerim çok şiş ağrı var yürüyemiyorum iltihaplı romatizma dedi inşallah kolay bi tedavisi vardır size de çok geçmiş olsun
(2,473 puan) tarafından
Saol un sizede inşallah ya
0 oy
tarafından
Kardeşimin var çok ağrıyor sisiyor kollari
(1,456 puan) tarafından
Tedavi oluyo mu canım
tarafından
İğne oluyordu ilaç kullniyordu
0 oy
(228 puan) tarafından
kalcamda var . hamileyim uc tane kortizon ignesi kullandim ise yaramadi. hamilelligin bitmesini bekliorm tedavi olayim die
(1,456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bende de varmış bugün öğrendim biraz korktum inşallah geçen bişeydir
(228 puan) tarafından
maalesrf gecen bisi degl sadece hafifletebliyrsun
.
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Selam canım ben de var  Allah yardımcın olsun 15 yasında teshiş konuldu  34 yasındayım halim perişan durumda desem yeridir
(9,238 puan) tarafından
İlerlemiş demekki  hele kapalı havalarda ben oturur aglarım
(1,456 puan) tarafından
Rabbim şifa versin hepimize inşallah
(9,238 puan) tarafından
Bunun texavısı anlık agrı gecırme bılıyorsun djmı gecmıyor tamamen yasamaya alısacaksın bununla  ben artık pes ettim sanki bi araba dayak yedim oyle agrım oluyo
(1,456 puan) tarafından
Ya doktorla konuştum ömür boyu ilaç kullanırsam normal hayatıma ağrısız devam edebileceğini söyledi artık zaman gösterecek
(9,238 puan) tarafından
Dene bakalım bende fayda etmedı
0 oy
(17,312 puan) tarafından
Ben yaşıyorum. Ilaç falan kullanmıyorum 5 senedir ama gitsem eminim ki ilaç verirler. Bende hastaligin ilk belirtisi kaslarım şişmişti. Önce kollarım sonra bacaklarım. Daha çok ağrısına dayanamıyordum. O zamanlarda da okuyordum yazı yazarken baş parmağım hemen yorulur ağrımaya başlardı. Hastaneye gittim bir sürü ilaç bir sürü merhem hap derken baktım bir ise yaramıyor bende kullanmıyorum.

Ne zaman ağır bir iş yapsam yorulsam ya da suyun içinde ne kadar çok kalırsam o hafta bana zehir olur. 2 gün önce eşimle odunlugu düzenledik odunları dama taşıdık diye dizlerim tutulmuş gibi kalkıp oturamıyorum doğru düzgün. Hele soğuk havalarda allahım sana geliyorum diyorum 
(1,456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım lütfen ihmal etmeyin gidin doktora ilacınızı için bana ilacını içmezsen sakat kalma ihtimalin var dedi Allah korusun
(17,312 puan) tarafından
Ay allah korusun bana öyle bişey denmedi ama olmicak diye bir şey yok. Bizde genetiktir bu hastalık kuzenimin de parmağı şişmişti ameliyat oldu ama iyileşmedi şimdi de fizik tedavi görüyor parmağını kullanabilmek için
(1,456 puan) tarafından
Allah korusun Rabbim dermansız dert vermesin
0 oy
tarafından
İltihaplı romatizma mi bilmiyorum bendeki araştırıldı ankilozan spondolit diye bisey söylendi her zaman Bi yerim ağrıyor durduk yere sürekli geziyor yani geçen kalçamın içi ağrıyordu eklem yerinden 2 gün  bekledim geçer diye sonra tandum mu ne diye Bi ağrı kesici vardı evde yazıyordu İltihaplı eklem ağrılarında diye iki tane birden içtim hemen kesti o dur budur ağrımadı. 
(2,508 puan) tarafından
Ben şuan siirteyim
tarafından
Bende kan pıhtılaşması var daha önce özelde rapor çıkarttım kan sulandırıcı igneye bu da onun gibidir herhalde diye düşündüm ama dediğim gibi ben memlekete gidince halledecem
(1,456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kızlar size de benimki romatoid artritmiş ömür boyu ilaç içecekmişim
tarafından
Sanada geçmiş olsun ömür boyu ilaç içtiğim bir hastalığım var zaten bir de ikinciyi kaldıramam herhalde
(2,508 puan) tarafından
Benimde ömür boyu benimle 14 yaşındayken teşhis konuldu
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Bende var canım ankilozan sipondilit hastalığı
(1,456 puan) tarafından
Bugün başlıcam canım yeni teşhis konuldu
(2,508 puan) tarafından
Geçmiş olsun neyin vardı şikayet olarak
(1,456 puan) tarafından
Ayak bileklerimde şişme ağrı kızarıklık üstüne basamama. Yani bu hastalığın sebebi ne acaba neden olur ki
(2,508 puan) tarafından
Şişme olursa daha kötüymüş bende şişme yok
(1,456 puan) tarafından
Benim çok şişti ve çok fazla enfeksiyon varmış
0 oy
(132,704 puan) tarafından
gecmis olsun     
(1,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Teşhis konulması bana ama teşhis koymuş gibi ilaç tedavisi başlayalım dedi kabul etmedim ilC çok ağır böbrek yetmezliğine sebebi olabliomus korktm
(1,456 puan) tarafından
Bana haftada bi kere içeceksin vücuduna zararı yok dedi canım
(4,962 puan) tarafından
Bana da öyle dedi csnim sabah 2 akşam 2 bide vitamin verdi, sen kullanmaya basladnmk
(1,456 puan) tarafından
Emzirdiğimmiçin asıl ilaca başlamadık canım 20 günlük başka bi ilaca başladık emzirmeyi bıraktım sonra o ilaca başlıcam
(4,962 puan) tarafından
Adı je canım bana yazman mümkün mu
(1,456 puan) tarafından
Daha almadığım için adını bilmiyorum canım bayramdan sonra yazabilirsen söylerim
(4,962 puan) tarafından
Tmam canım inşallah
0 oy
(108 puan) tarafından
Yengemde var hatta hamilelikte ilaçlarını kullanamayınca ellerinde ayaklarında şekil bozuklukları falan da oldu. Baya ilerlemiş durumda. Geçen yıl gano excel ürünlerini kullanmaya başlamıştı tam faydasını görmeye başladığı zaman ürünler zamlandi alamaz oldu. Şimdi dört gözle indirim falan olur mu diye bekliyor.
(1,456 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim o kadar ilerlememiş şuan sadece enfeksiyon var dedi doktor
(108 puan) tarafından
İnşallah ilerlemez çok kötü bir durum
(1,456 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Hacamat iyi geliyor buna birtek benim bir tanidigim o şekilde atlatti
(1,456 puan) tarafından
Aa bunu bi araştırıyım bende çok sağol canım
tarafından
Rica ederim cnm kurtuldu diyebilirim o kişi iltihaplı romatizma dan ve kendide hacamat eğitimi aldı sonrasında banada hacamat yaptı bendede bacak ağrısı vardı 18 yaşındaydım uyaptirdim bacak ağrım kesildi bendede varis vardı araştır mutlaka
(1,456 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
tarafından
Rica ederim canım Allah şifa versin ama düzenli yaptırman gerekiyor eğer böyle bir rahatsızlığın varsa bilgin olsun geçmiş olsun
(1,456 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Araştırıcam canım yaptırırım bende

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 213 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pervinnntyln (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
8 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hellomam (4,962 puan) tarafından soruldu

409,321 soru

12,302,410 cevap

38,488 kullanıcı

Kategoriler

...