0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar en küçük eltim (ben ondan bi büyüğüm ama o yasca benden büyük) çok değişik bi karakter. Beni kiskaniyor mu desem ne desem.bilemedim. o köyde yaşıyordu sonra şehire geldi bende hep sehirde yaşadım ve üniversite okudum o okumadi.

Sürekli kocasiyla olan güzel şeyleri anlatır bana nispet yaparcasına halbuki esimle aram gayet iyi çok şükür. Kocasiyla yanımda uzun uzun konuşur aşkım söyle aşkım böyle falan falan

Sürekli beni ve bebegimi küçümsüyor dalga geçiyor ben cevabını verince de hemen alınıyor.

Büyük eltim şakalaşıyor diye (benim bebeğim icin) senin kini Dover diyor o da hamile.

Hayır hele bi yapsın görürüm diyor ki ben asla cocugumu öyle yetistirmem. En sevmediğim seydir cocuklari kavga ettirmek

Şimdi şöyleki ben buna karşı nasil davranayim

Sürekli ortamda kendini on plana atma ya çalışıyor

8 Cevaplar

0 oy
(4,292 puan) tarafından
İletişim kurmayarak bende küsüm eltimle denk gelmeye çalışıyoruz denk gelirsek de yok sayıyoruz birbirimizi
tarafından
Canım şimdi şöyleki evimiz yan yana nasıl yapabilirim ki
(4,292 puan) tarafından
Ben görüşmüyorum 2 yılı geçti esim de abisi ile disarda görüşür falan yakin da olsak uzak da olsak ev olarak bole yapıyorum ben
tarafından
En iyisini yapıyorsun canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben ondan bır buyugum o yaşca benden buyuk kısmında takıldım :D rütbe sıralaması mı oluyo eltilikte kımın yaşı buyukse o buyuktur ya agshshs

tarafından
Kiz öyle değil hahahahhahha yani büyük derken  ben önce evlendim hahhaha
tarafından
E tamam rutbe olıyormuş işte ahshshd sen once evlenınce bır buyuk mu oluyosun ahdhshd ay ben hıc gelemem boyle seylere şükür eşim tek çocuk ya
tarafından
Kiz sen şanslilardansin susss :))))
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Etrafımda gördüğüm kadarıyla çok gelinli evlerde illa bı tanesi ayarsız istisnasız hiç degismiyo:)
tarafından
Yemin ederim o kadar haklisin kiiiii
(4,589 puan) tarafından
Valla ne yazık ki canım olmak istemezdim ama bizde var gorumcemde var dayımın gelinlerin de var bacilarim da var her hanede bı tane var illa
tarafından
Doğru canım malesef var
(4,589 puan) tarafından
En güzeli uzak durmak ben.oyle yapıyorum hani ne dargınım ne samimi ortamda caktirmam ama öyle aman birbirimize çaya gidelim corba icelim yok ben geri çekilince oda çekildi mecbur az yüz verince kendini şaşırıyor çünkü
0 oy
tarafından
Sevmedigim insan türü kendini ön plana çıkarmaya çalışan insan tipi 

En iyisi uzak durmak mesafe en iyisi 
tarafından
Ben kalabalıkta hemen ortama uyum sağlarım herkes benimle.sohbet etmeyi çok sever çünkü sıcakkanlı insanim ve kolay iletişim kurabiliyorum. O da benim oldugum yerde kendini öne atmaya çalışıyor ama olamayınca delleniyor bu sefer
0 oy
tarafından
Muhattap olma 
tarafından
Ah keşke
0 oy
tarafından
İşte eksikleniyo onu da böyle bastırıyor çok takma oralı olma canım 
tarafından
Evet canım üstün.görmek değil ama ben hrr.konuda ondan daha çok biliyorum herşeyi oda careyi eziklemekte buluyor sanırım
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Sonradan görme tipler olur ya aynı öyle herhalde .bide çocuk mu ne öyle davranışları . Lafını sok geç canım böyleleriyle muhatap olmak bile zaman kaybı .hiç sevmem böyle tipleri
tarafından
Dur sana bir arti vereyim çok haklisin çünkü
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Hımm de geç umursama bence o da elbet susar 
tarafından
Susmuyor canım vallahi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 252 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 515 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
+4 oy
35 cevap 1,445 göst.
20 Ocak 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Ela1306 (64 puan) tarafından soruldu

408,483 soru

12,273,599 cevap

37,669 kullanıcı

Kategoriler

...