Kızlar hep burda esımın bana yaptıklarını anlatım simdi de esımın nasıl duzldını soylemek istiyorum rabbıme şukur allaha şukur artık hıcbısey yapmıyor bana okadar değer veryorkı suan ağzımın ıcıne bakyor kızımız olcak 7 gun kaldı kocamda askere gtck 8 gun kaldı benımle ılgılnmesı kızımızı dusunmesı kucuk kızına ıyı dawrnması benı cok mutlu edıyor allahım dualrmı gerı cvrmedı esım kotu yollrdan dondu gec olsada hatalrının farkına vardı allah kımseye huzursuzluk vermesın herkesın ewıne mutluluk versın inşallah :))
Amin inşallah.. Sevindim adına eşinin ne sıkıntısı vardı ve ne yaptın
Senin adına çok mutlu oldum cnm, inşallah bundan sonra ömrünün sonuna kdr hep böyle mutlu olursunuz
Allah bozmasın mutluluğunuzu daim etsin çok sevindim adına:)
daim olsun canim insallah eskiye dönmez bi daha
Canım yazdığın bütün soruları okudum çok sevindim adina eşin sonunda düzelmiş Rabbim kocalarimizi haramdan uzak tutsun inşallah her ezan okundugunda dua kapıları acilirmis her ezan okunduğunda kızların için eşin için dua et canım
Senin esindemi askere qidecek. Benim kocamda kasimda qidecek kasimda dogumum war ne yapcam hicbilmiyorum. Nasil dayanacam senin 8qun kalmis ben 8qun kaldqinda yaslarda olurum herlde
Canum kaç yıllık evlisin ve nasıl oldu da bian böyle düzeldi ona göre bende sabırla beklemeli miyim
Canım bütün sorularını okudum da hemen düzelmesi pek normal değil sen yine de çok güvenme.
1,492,113 soru
24,381,054 cevap
348,737 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın