Eşiniz sizin hangi huylarinizdan şikayet eder?
Benim eşim en cok pubg oynamamdan şikayet eder bide butun gun whatsapda yazişmamdan ve en onemlisi bir yere gidince gec hazir olmamdan :D her evden çikinca mutlaka savaşiriz gecikdiyim için )))
Şükür şikayetini fazla duymadım benim hep iyi huylu uysal olduğumu söyler ve onun eşi oldugum için şanslı olduğunu söyler
Ben her dedigini yaptigim icin bi sikayeti yok
Çok asi olabiliyorum bazen. Sanırım en çok ondan şikayet eder. Ne yalan söyleyeyim bazen ben bile ediyorum :)
O oyun oynarken ben bu uygulamaya girince oyunu çok kasıyor garibim kocamın tek derdi bu
Hiç aklıma gelmedi. Canım kendim.
Pubg az önce bağırdım cağırdım konuşmıcam artık seninle dedim bakalım yarın oynamıcam dedi hazırlanma konusunda beklemeye tahmul edemiyor hep cocugu hazırla canta hazırla kendin hazırlan hiç kolay degil
Babalar toplandık uygulaması varmdr acaba belki eşlerimiz oradadır varsa bkrz çaktrmadan benim eşim evi tmzlyorm dye şikayetçi
Whatsapp ta cevrimiciyken niye ona yazmiyomusum annemle kardesimle goruntulu konusuyorum msj ustune msj atiyo goruntu gitmesin diye cvp yazmiyorm bu sefer ariyo niye yazmiyosn diye
Dik kafalı olmamdan inat olmamdan
1,514,528 soru
24,697,990 cevap
368,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın