0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı hakkında bilgi istiyorum hiç kullanmadım. Kilo yapıyor diyorlar dogrumu ve bunu sağlık ocağı bedava veriyor diye duymuştum dogrumu. Nasıl kullanicagim hakkında da bir bilgim yok kizlar

5 Cevaplar

0 oy
(6,678 puan) tarafından

Bende bekliyim surda bu ay başlasam mi diyorum:angel:

(110 puan) tarafından
Benim ilk cocugum hiçbir bilgim yok. Tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Cerrazette kullandım bende sinir yapti adeti kesti bıraktım 5 ay kullandim. Simdi microgynon kullaniyorum ilk ay 11 gün kanama yapti diğer ay duzeldi. Düzenli adet oluyorum adet suremi kisaltti kilo sinir yapmadi adetim düzene soktu memnunum. Doğum kontrol haplarinda 1 kutu bitesiye kadar ek korunma yapılırsa cok iyi olur diğer aylar ekstra korunmaya gerek yok.duzenli saatlerde içmek onemli
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Artikk vermiyor ☺️☺️☺️Yada Ankara'da vermiyor deyimm en ucuz markası bile 50-60 lira diye duymuştum ben 7-8 sene önce kullanmıştım bende amn aman bı yan etki yapmadık bıraktığım ay hamile kaldım kullanırken bı sıkıntı olmadii
(110 puan) tarafından
Bırakmak skinti işte bikere sürdumu ağzına çocuk istemiyorsan ömrü billah kullancan o hapı o da kötü vücuda ilaç depoluyon sürekli. Şahsen ben ilaç içmekten nefret ederim . Doğumdan sonra verilen ilaçların hiçbirini bile kullanmadım. Okdr sevmiyorum ama buna mecbur kalıcam gibi. Spiral güvenmiyorum. İgnede olmak istemiyorum. Eşime soyluyorum sen iğne ol diye. Kısırlık muhabbet olur olmaz diyor böyle arada kaldım
(15,940 puan) tarafından
Ay ay deme bu kadınların çektiği ne yaaa ben çocuk için bırakmistim  ☺️ Erkekler kendine kiyamiyorlar ya kadınlar diken üstünde duruyorrr
0 oy
tarafından
1 seneye yakın kullandım çok aşırı ağrılı adet dönemlerim olurdu ağrımı azalttı sadece hapla koruduk bir sorun yaşamadık kilo aldırmadı bana hiç qlairista diye bi ilaçtı ama emzirirken kullanılmıyor sanırım
(110 puan) tarafından
Emzirmiyorum ben mama ile besleniyor. Senin kullandığın ilacı bende kullanabilirim dimi? Sorun yaşamam yani
tarafından
Bana doktor vermişti migrenim olduğu için bu ilacı kullanabiliyordum şu an emziriyorum hap kullanamıycam başka yollara bakıyorum
0 oy
(242 puan) tarafından
Dogum kontrol hapinin en etkisi cerazette emzirirken de kullanabiliyosun bu hapin sadece bi eksigi var adet gormuyosun yada duzensiz oluyosun genelde adet gorulmuyo yani yumurtaliklarini kapatiyo sperm girme şansı olmuyo 
(242 puan) tarafından
Ben şuan hem hap hemde prazeevatifle korunmaya calisiyorum işimi saglama aliyorum cerazette kullandim adetimi kestigi biraktim simdi microygnon var onu kullaniyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 475 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Birsenaslann90 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
9 cevap 288 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayazmoms (102 puan) tarafından soruldu

411,614 soru