0 oy
1,734 göst.
Diğer kategorisinde (821 puan) tarafından
Anensefali hastasıymış kızım olacaktı dün vefat etti gömdük onu mecburen aldırdım bana zarar veriyordu ya karnımda ölecekti yada doğumda kafatası kemikleri hiç yokmuş..Bir daha olabilme sansıda var ben simdiyr kadar iyi dedim doktora gitmedim siz böyle yapmayın sakınnn ihmal çok büyük sorunlar getiriyor vitaminsiz kalmış öyle olmuş folik asit b vitamini eksikliğinin sonucu..

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Neden gitmedin doktora folik asit ve vitaminleri sağlık ocağı ücretsiz veriyor büyük ihmarkarlik ama çokta üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim
-Reklam-
0 oy
(328 puan) tarafından
Geçmis olsun canım birdaki hamile olduğunda vitaminleri eksik etme 
(821 puan) tarafından
Tedavisiz olmicak artık zaten
0 oy
tarafından
Özel pahalı devlette sıra çok ama sağlık ocağı diye bişey var seninki ihmal olmuş biraz bu kadar boşvermişlik yapmssaydın keşke sağlık ocağında durumu olmayana bedava vitamin veriyolar
(821 puan) tarafından
Saglık ocağında ilk hafta gittim bekle dedi biraz sonrasında gitmedim
tarafından
Hastaneye gitmiceğini nerden bilsinler baştan söylemelisin gitmicem bütün vitaminlere sizle başlıcam diye ne içmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor dersen sana bekle demezler folik asit içiyosun demi derler .
(821 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından

Allah sabır versin başınız sağolsun başka evladın varsa rabbim ona uzun ömürler versin 

(821 puan) tarafından
Amin cnm saqol
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Ah kuzum başın sağolsun 

Rabbim geri kalan yavrunu sana bağışlasın
(821 puan) tarafından
Amin cnm saqol
0 oy
tarafından
Cnm folık asit ve b vitamini derken hamileyken kullanılan ilaçlar I var doktorum bısey yazmadı 14 haftalıgım 
(821 puan) tarafından
Sende gerekmiyor o zaman bende vitamin eksikliği demir eksikliği gerekiyor artık düşünürsem tedavisiz olmaz dedi düşünmeden o ilaçları kullanmam gerekiyor
0 oy
(186,782 puan) tarafından
uzuldum basin sagolsun
(821 puan) tarafından
Saqol cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 289 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 809 göst.
10 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Gri Kedi (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 897 göst.
0 oy
8 cevap 619 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,313 soru

24,604,388 cevap

363,762 kullanıcı

...