0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (346 puan) tarafından
Plazma ön ile aldırdım kızlar üç gün oldu sabah akşam antibiyotikli kremi sürdüm şu degdirmedim fln ama bugün dalginligima geldi dokundumkabugu kalktı internette kabuğun kendi kendine düşmesi önemli fln diye okudum ne diyorsunuz bilginiz var mı hemen antibiyotikli krem surdum ben sizce sorun olur mu

4 Cevaplar

0 oy
(9,120 puan) tarafından
Birşey olmaz herhalde ya ama dikkat et
-Reklam-
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Olmaz herhalde sen yine kremini sür. 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Onu bilmiyorum da çok acıyor mu nasıl oluyor annemde boynunda vardı yaktırmıştı 
(346 puan) tarafından
Yok uyusuturuci krem siriyrilar zaten benim acı eşiğim düşüktür ilk başta acıdı da sonra alışıyor insna o zamanda da bitiyor zaten hemen
0 oy
tarafından
Bir bilgim yok bu konu hakkında ama birşey sormak istiyorum. Ben aldırmak nasıl oluyor ? Mesela hangi bölüme gidiyorsun? Nasıl alıyorlar ? Daha öncesinde ben’in tehlikeli olup olmadığına baktılar mı ?
(346 puan) tarafından
Plastik estetik cerrahi ilgileniyor ben araştırma Hastanesi'ne gittim ilk önce kesip alırız dediler onu istemedim sonra özel klinik olan bir yere gittim bana yaptığı plazma ön diye geçiyor yakıyor yani bir nevi önce dedi ki bu köklü bir ben olabilir geri tekrarlayabilir kesip alalım dediler ona 2.500 civarı fiyat dedi.adaha sonrada bir denelim lazerle önce dersen deneyelim ama dedi uyusutrmak için ön dakka oncesinden krem sürüyor o bolgeni hâla hissediyorsun ama dayanilmayacak bişey değil benim acı eşiğim düşüktür normalde alışıyorsun sonra alisayim diyesiye işlem bitiyor zaten makine yüzüne değmiyor hiç ateş ediyir gibi cız ciz hemen hemşire her biraz yaktıkları da hemsire sikiyor bir ilaçlı pamukla
tarafından
Anladım canım et benimiydi peki
(346 puan) tarafından
Yok et ben değildi
tarafından
Anladım canım. Benimki et beni misket büyüklüğünde o yüzden sordum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 453 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 83 göst.
12 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 568 göst.
10 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,646 puan) tarafından soruldu

405,532 soru

12,150,564 cevap

36,567 kullanıcı

...