0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Bugun eşimle oglumuzu oyunparkına goturelım dedik esımde ordanda annem gıle gidelim bağya gideriz hafta sonu dedi, hiç isdemiyerek tamam dedim. Oglum cok hareketli oldugundan kaynanam gelmeden once haber verin etrafta kırılacak varsa toplayım der, aradı eşim aksam usdu size gelıcez dedı, carsıda işimiz var dedı, aksama ne yemek yapıcan dıye hep sorar eşim yine sordu, kaynana ona mı yemek yapacam ben dıyor, o dedığide ben oluyorum, sonuc ne oyunparkına gıdebıldım, geldık yine ugursuzların evine, surat yapıyorum aksamda pısen yemekten yemıycem sonuc geldım ben yaptım yine yemeklerı

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
oyun parkına nıye gıtmedınız o laftan sonra kendı planınızı ıptal edıp sızı oraya goturen esınızde sıkıntının buyugu.. gelmiyoruz o zaman anne dıyemedı mı hayırdır ya bıde gıdıp yemek yaptın ınanamıyorum bari ye kndın yapmıssın sonucta 
(254 puan) tarafından
Eşim sağolsun
tarafından
zorla degıl ya canım hıc mı ıs yapmadıgım yemek yapmadıgım yer ne bıcım laf o oyle diyemedin mi yanı hadı gideceksiniz bıraz eglenıp oyle gıtseydınız planınızı bozması buyuk ayıp esının
(254 puan) tarafından
Kızı burda degil her işini ben yaparım, yaz temızlıgı ne kadar,
tarafından
esın de ıs yok o zaman
(254 puan) tarafından
Aynen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şu Ramazan günü gözüne dursun
(254 puan) tarafından
Cok ayıp ettı
tarafından
İnadına daha da fazla yerim yerinde olsam
(254 puan) tarafından
Cok zoruma gitti
0 oy
tarafından
Ona mı yemek yapacam ne demek ben gitmez dim
(254 puan) tarafından
Geldik yine
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Eşim olsa o laftan sonra asla götürmezdi beni o eve sen gidip üstüne yemek de hazırlamışsın. Ne diyim Allah senden razı olsun o kadını da ıslah eylesin. 
(254 puan) tarafından
Hakkımı helal etmiyorum
0 oy
(874 puan) tarafından

Bende eşimin zoruyla kaynanagili yemege davet ettik. Gelmelerini bekliyorum bende tavirliyim  hoşgeldin bile diyesim yok o derece. Şimdiden surat seklimi ayarliyorum cazgira :angry:

(254 puan) tarafından
En güzelini yapıyorsun
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Esin bunu sorduğunda benim aksam sana özel planlarim var cocuk eglenip yorulsun evde uyusun deyip imali imali gulumse sen de. 
(254 puan) tarafından
Burda yatılı kalıcaz pazara kadar
tarafından
Yok artık bıde o kadar gun kalcaksınız
(254 puan) tarafından
Evet hafta sonu bagya gıtcez
(7,786 puan) tarafından
Bacim kabul etmeyin her seye he dersen agzina si*arlar bu iki taraf icin de gecerli.
İnsan doğası
0 oy
tarafından
Bir keresinde bende eşime anneni ara yemeğe gidelim dedim aradı anne yemeği çok yap biz geliyoruz dedi kaynanam olacak yiyecek bir şey yok dedi azarlar gibi gitmedim. Eşime ara ben gitmiyorum dedim eşimde aradı kızdı annesine laflarına dikkat et diye bence böyle sorunları eşiniz çözmeli dengeyi korumalı 
(254 puan) tarafından
Eşim söylemiyor sonucta o lafları ama kızabılırdı annesine
tarafından
Eşin söyledi demedim zaten dengeyi korumalı seni ezdirmemeli aynı zamanda annesini de kırmamalı
(254 puan) tarafından
Herzaman annecı oldu zaten
tarafından
Bu çok büyük sorun farkında olmadan evliliğine zarar veriyor
0 oy
(18,894 puan) tarafından
Ah çok istiyorum hakkımda konuştuğunu bir duysam da kavga çıkarsam yerinde olsam oğlumu alıp oyun parkına giderdim anası da alsın oğlunu ona göre yemek yapsın dengesiz kadın 
(254 puan) tarafından
Dengesiz kessinlikle
0 oy
tarafından
Daha sen o adamdan 2 çocuğu yapsam mı diyorsun bak? Ben olsam parka da giderdim 5 dakika kala oraya gider iftarimi da Bi güzel yapardim
tarafından
Şu alaka adam ailesini öncelikli tutuyor seni değil sen hep geri plandaki piyonsun böyle adama bide 2. Çocuk yaparsan yandin
tarafından
Sen sorunu gerçekten kaynanan mi sanıyorsun?
(254 puan) tarafından
100 de 80 eşim bunu bende biliyorum
(7,786 puan) tarafından
Sorun kaynanam diyip 2. Cicugu düşünmekte sacma.
Erkek dengeyi koruyamiyirsa bi cocuk bile fazla. Sonra olan cocuga olacak.
tarafından
Yaşı baya küçük herhalde daha bazı şeylerin çok farkında değil:)
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ya gerçekten öyle postlar okuyrm kaynana hakkında kendi kaynanama sukrediyrm Rabbim yardımcın olsun gerçekten çok fena kaynanan yani ona yemek yapsan ne zaten yemek yaoicaksin gelininfe yese gözüne mi batar bu oruç ayinda
(254 puan) tarafından
Bazen evlemdigime cok pişman oluyorum
(2,671 puan) tarafından
Ah canım ah kaynanan yüzünden eşinle arani kötü etme annesidir nede olsa sen kendi hayatına düzenine huzuruna bak

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 658 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 637 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 468 göst.
13 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 21minnak21 (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 696 göst.