0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,831 puan) tarafından
Annemle babam 6 aydır hastanede yatıyordu. Babama verem teşhisi konulmuştu. Dün hastaneden eve geldiler supriz yapıp. Ablamlarda şuan yanlarında bende bugün gidecektim ama akşam üstü geldi burnumdan getirdi gitmiyoruz. Hakkımı helal etmiyorum bu adama. Sürüm sürüm sürünsün ölmeden. Ne zaman aileme gidecek olsak sürekli kavga çıkartıyor. Ne utanmazligimiz kaldı ne namussuzlugumuz akşam akşam. Evde yemek de yok öyle oturdum kaldım kızımla 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailem söz konusu olsa onun götürmesini beklemem kendim giderim 
(1,831 puan) tarafından
Herkesin imkanı bir olmuyor canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden kavga çıkarıyor neden çekip gitmiyorsun ki baba bu ya altı aydır hastanedeymis adamcagiz ben olsam giderdim dünya yansa si.kime
(1,831 puan) tarafından
Normalde de ailemden söz konusu açıldı mı hep kavga çıkartıyor zaten. Ama bugün yaptığı çok zoruma gitti
0 oy
tarafından
Söz konusu ailem ise başkası kim oluyor hayırdır 
0 oy
(9,618 puan) tarafından
Hic sormam bile çıkar giderim umrumda olmaz heleki konu ailem babamsa
0 oy
(855 puan) tarafından
iste boylesi durumlarda kadinin mutlaka ufak tefek esinden gizli bir birikimi oali diye dusunuyorum ben onun eline bakmadan defolur giderim babam allah gostermesin basina birsey gelse onun vicdanini cekemem ben esim olmazsa gozumun bebegi olsun isterse anne baba bulunmaz ama baska bi koca bulunur
0 oy
(308 puan) tarafından
Kalk namazını kıl canım. Sabır dile Allah tan eğer kayınbabamgil anlayışlıysa ara onları söyle. Olmadı yarın o iiteyken gizliden gidebiliyor san git. Bana asla ailem konusunda bişey diyemez izin vermem buna Allah sabır versin nasıl Bi durumdasın bilemem
0 oy
tarafından
cocuk mu bu adam ya dicemde sanirim dgldi aranizda bayya yasta vardi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 422 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,083 göst.
0 oy
7 cevap 641 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 640 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Birprensannesiiii (1,154 puan) tarafından soruldu

412,247 soru

12,409,939 cevap

44,792 kullanıcı

Kategoriler

...