0 oy
133 göst.
Aile kategorisinde (21 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar ben eşimle görücü usulü evlendim şimdi 4 aylık bir kızım var ve 1 buçuk yıldır evliyim eşimle çok sorun ve problem yaşadım kayınvalidem yüzünden yemeğine olsun herseyime karışıyordu bana siylemez eşime söylerdi ve ben eşimle ilk 1 yılım sorunlu geçti çok fazla eşim artık ona kulak asmiyor doğumumda onun yüzünden öldü dsimi doldurup üstüme saldı eşimle kavga ettiğimiz yerde eşim şiddet uygulayinca suyum geldi aniden cok kötüydü ve ben hastaneye gittiğimde doğum dediler sonra sezeryan oldu esjm bin pişman oldu yogunbakimda girdiğim için çok çok kötü oldu defalarca özür diledi zamanla inşallah gececek dedim ailem yoğun bakımdan çıktıktan sonra aileme resim attım bir bebeğim oldu çok kizdilar neden haber vermedin diye gerek duymadım dedim korkutmak istemedim annem kanser hastası bide kalp hastası diye söylemedim neyse kizlar dün iftara misafir çağırdı eşimde misafirlere görün dedi gittim alt üstlü oturuyoruz insanlarra arkamdan konuşurken yakaladım ve çok kötü oldum evinin işini tutmuyormusum hiç bir iş yapmiyormusjm çocuklarini ayırıyormusum evlendiğinde beridir hep kocamla kavga ediyormusum falan duydum şaşırdım beni görmedi ben evime indim eşim noldu dedi anlatım boşver ben seni biliyorum onun yüzünden bizim hep tadımız kaçtı dedi boşanma evresine geldik dedi onun yüzünden seni ölüme götürdün ben dedi şimdide tadinizi kaciramadigi için boyldmi yapıyor dedi sizce söylemeliyim kaynanama neden arkmadan konuşup insanlara beni kotuluyorsun duye
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(4,139 puan) tarafından
Eşin anlaşmış ne olduğunu sana destekçi boşver yut duyduklarını seni bilen bilir bilmeyenin de keyfi bilir 
(21 puan) tarafından
Eşim artık çözdü bide artık kaynanamdan midesi bulanıyor ama zoruma gidiyor çocukların hepsini kardeşim gibi gördüm hep parası olmayana para verdim kıyafet gidip alıyordum eşim kızardı paramixmi çok diye ben derdim onlar kardeşim yazık derdim alisverise bile onlarla gidiyorum bunu bile sorun etmişti neden benle birgün görmemişler herseylerini sana anlatıyorlar derdi eşime bile söylerdi çocuklarımı bana karşı dolduruyor derdi dünde iyle arkamdan konuştu evime indim kayinim geldi yenge neoldu dedi birşey yok dedim şöyle frdi anllatim yetmedimi yaptığı dedi boşver ben abimle hallederim dedi bişey deme dedim ben kendim konuşacağım dedim
(4,139 puan) tarafından
İyi ya işte herkes doğruyu görüyor canım eğer çok fazla söylenirsen haklıyken haksız duruma düşersin boşver
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 986 göst.
16 Nisan 2022 Aile kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 603 göst.
28 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,352 göst.
25 Eylül 2020 Aile kategorisinde Cylnn (555 puan) tarafından soruldu
0 oy