Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_951d816c3e78552cf961ada3571a96bc, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Ev sahibiyle ilgili evden çıkarıyor-Diğer
0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Kızlar merhaba 2 yıllık evliyim gelin geldim bu daireye 900 TL oturduk sonra 1400 tl yaptı kiraya zam hiç bişey demedik bu arada hamileyim ağustosta doğumum olucak kiramızı aksatmayız erken yatırırız sesimiz çıkmaz kimseye zararımız yok neyse adam aradı ben boşandım evden çıkın karım oturucak diye mart ayında bizde temmuzdan öne çıkamayız dedik ev nasıl bulalım kimse daire vermiyor babamın bi tanıdığı var oda temmuz 1inde taşınırlar demiş  ev sahibi inat etti hazıran olmadan çıkın diye riskli gebeliğim oluyor ara kanamalar   yardım edicek kimsem yok annemde ne badana yap ne de bişey dedi 6 ay süresi var dedi normalde ama adam çok sıkıştırdı yoruldum artık hergün aramasında karısının kendisinin  annem badana yapma gelsin otursun dedi ne yapsam bilemedim zorla çıkarıyor dedi temmuz olsaydı yapardın dedi kiracı hakların var diyor annem siz napardınız

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kira konturatin ne zaman bitiyo canim
(108 puan) tarafından
Ama bizi erken çıkarıyor yani haziran 1 de boşalt diyor
tarafından
At kiz o günde konuştuk kaldi öyle takipteyim seni :)
tarafından
Haa o zaman hayir temmuzda bitiyo sozleşme de canim
tarafından
Kitaplarin hepsi ogretici bu arada hangisi istersen alabilirsin ☺️❤️ hepsini begendik.Sadece sevginin gucunun anlatimi kotu biraz .Hikaye guzel yine de ❤️ simdi minik erkegimi emziriyorum sonra aticam yazarim sana attim diye ozelden bakarsin
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Kira sözleşmem yok mu apar topar cikariyorsada boyamak zorunda değilsin 
(108 puan) tarafından
Temmuzun 28inde bitiyor  annemde bu yüzden yapma gelsin yapsın kendi diyor biz 1 ay idare et dedik temmuzda çıkalım yok diyor
(7,373 puan) tarafından
Sözleşme bitine kadar çıkaramaz istediğini desin şikayet ederim de sözleşmenin süresi dolana kadar oturabilirsiniz hiç bir şeyde yapamaz
0 oy
tarafından
Elinizde kontrat varsa eğer süresi dolmadan hiçbir şey yapamaz istediği kadar konuşsun sizi çıkartamaz 

Ev sahiplerine sessiz halim selim insan yaramıyor valla bir halt sanıyorlar kendilerini benimkide herşeye karışırdı artık susmuyorum sesini kesti görgüsüz
(108 puan) tarafından
Evet  kiracı olmak çok zor idare et dedik ev bulamıyorum kaldım bide babanın evine git diyor depoya koy eşyanı sinir beynime çıktı
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Kontrat varsa istediğini desin 
0 oy
tarafından
Sürekli arayıp çıkın diye taciz ettiği için şikayet bile edebilirsin. Elinde kapı gibi kontrat olduktan sonra hiç bişey yapamaz. Kapına dayanamaz. Tehdit edeceksin, sözleşme temmuz da doluyor, seni şikayet ederim diyeceksin. Mazlum gördü mü sırtına binme peşindeler. Borçlar kanununa göre  haklı bir gerekçesi olmadan zaten çıkaramaz. 
0 oy
tarafından
Canim temmuzdaymis kontratin sanirim temmuza kadar otur hicbirsey yapamaz aksi takdirde sen mahkemeye versen 6 ay daha oturma hakkin oluyor orda hicbirsey yapamaz cikma bosver boya falanda yapma bende kontrat yaptiramiyorum kadina ya heran bsey cikaricak die tedirginim hep 
0 oy
(503 puan) tarafından
kanunlar kiracıyı koruyor canım. hiç panik yapıp çıkalım demeyin. çok sık arıyorsa da açmayın telefonunu. yapıcak bişey yok kontratın temmuzda bitiyormuş,o da temmuzu bekleyecek mecbur. o hatayı biz yaptık sonra da köpekler kadar pişman olduk. kesin ve net konuşun ev sahibiyle temmuzdan önce çıkmıyoruz boşuna arama diye
0 oy
(966 puan) tarafından
Cnm kira sözleşmesi bitmesine az kalmış.tavsiyem doğumdan sonra yeni evde düzen kurmandir.dogumdan sonra çok zor çocukla.
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kira sozlesmen var ise tarih dolmadan çıkaramaz istediği yere gitsin şikayet etsin. Ama çokta inada binerse depozito verdiyseniz geri odemeyebilir olan yine sizin paraya olur. Biz de bı eve girdik 1 yıllık yapmıştık sözleşme. Bitmesine 1 ay kala evden çıktık lojmana hak kazandığımız için adam erken çıkıyoruz evine kiracı bulamazmış apar topar diye depozitomuzu odememisti gitti 1200₺ oylelikle alamadık.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 813 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 487 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 188 göst.