Kizlar ben kendi evimi kiraya verip kendim kiraya ciktim. Ev sahibim tam bir ev sahibi modunda :D kuruş koklatmiyo neyse işte ben evde kedi besliyorum bilenleriniz var o gün wp ye durum attim görmüş akşam beni aradi. Ben evde kedi beslettirmek istemiyorum zarar verir diye.
Dedim abla kedi senin duvarlarini parkelerini dolaplarini kemirmiyecek verirse benim koltuğuma perdeme halima zarar verir ne alaka ayrica ben bu konuyu eşinizle konuştum müsade etti hatta bi gün sevmeye geliyim kizim dedi dedim.
Sen eşime bakma o ev benim evim kedi eve işerse kokusu cikmaz dedi,dedim kumuna yapiyo kedi cişini abla sonra biraz uslubunu bozdu bende bozdum. Evden cikaririm sizi dedi. Cikarirsan cikar benim kendi evim var zaten dedim
Eşi aradi kizim sen ona bakma o iyice kafayi yemiş evinizde oturun kedinide besle köpeğini de besle dedi saolsun amca o kadar iyi o kadar minnoş bi amca ki...
Benim kendi kiracimda 2 tane kedi besliyo 1 tanede kopek besliyo vallahi gik demedim napacak hayavanlarr benim evime duvar mi kemirecek ?
Akşamdan belli sinirlerim halay çekiyo valla ya allah böylelerini mal mülk sahibi yapmasin gerçekten benden önceki kiraciyada neler yapmiş bu kadin