+4 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından

Okadar dogruimage

8 Cevaplar

+1 oy
(15,952 puan) tarafından
Ne kadar doğru......
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ayağa kalktım ayakta alkişliyorummm senii bacii
(161 puan) tarafından
Estağfurullah:) birinin düşüncesi paylaşmak istedim
tarafından
Ama cok cok hakli ne edemm
(161 puan) tarafından
Evet valla öyle:)
+1 oy
tarafından
Kesinlikle doğru 
+1 oy
(22,059 puan) tarafından
Artımı vereyim sana
+1 oy
(137,791 puan) tarafından
waaoooww cok dogru
0 oy
(1,391 puan) tarafından

Öyleydii bizimkide. Ama çok şükür babasının otoritesinden anasının memesinden arkadaşlarının kümesinden ayırdım :)  şimdi bnm otoritemde ve kümesimde 

(161 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın:))
tarafından
Bacım nasil ettin bana bir fikirde bulunur musun :))
(1,391 puan) tarafından
Balık baştan kokar diye boşuna dememişler valla ben baktım başlarda bi anacı bi anacı ne dese tmm der nere gitse ev ayrı olduğu halde hber verir sbah akşam kahvede laf fayda etmeyince kaçan kovalanır misali çektim kendimi geri ilgi alaka kesilince sanırım farketti sebebini anlamaya çalıştı. Ne kdr ilgi gösterirsen okdr görürsün dedim o da evine bağlnmaya başladı zmnla. Bşey istiyorsan zmanını bekle ve alttan alttan ilmek ilmek işle eşini bi zmn snra ailesinden koptğnu ve kendisi bi birey olark aile oldğnu anlaycktır. Bağırıp çağırmayla kavgayla olmuyor
tarafından
Valla bacim ben ne ettiysem adamda tık demedi halen daha onlar benim ailem diyor bana bebegime bagli ama ailesini hep ön planda tutar ailesiyle bir yaşıyorum kopmazı zor galiba :(
(1,391 puan) tarafından
Elbette onlar onun ailesi ama onun artık yeni bi ailesi var valla saolsun o konuda eşim bana kızar hatta sen kendi aileni öne koyuyorsun bizim önceliğimiz bu ev diye kaç senelik evlisin ki sen
tarafından
1 buçuk sene bacii benim olaylar baya karişik sjsj tabikide bosuna evlenmiyorki erkekler yeni yuva kurmak icin evleniyor ama benimki bi yuvam olsun hepsi bir olsun diyor düşünsene baci 2 katli evde 15 kisi yasiyoruz esimle benimde vakit gecirmem gerek evimde rahat takilmam gerek ama yok oyle bir sans
(1,391 puan) tarafından
Allah yardımcın olsn işin zor cnm. Herşeyden önce eşin bu mantıktan çıkmalı ama nasıl olur bilemedim. Sende istediği herşeyi tam bulamıyor bence erkekler kafasındaki profili tmamladkları zmn kendini teslim eder yanlış anlama hataların vardır demiyorum eşini tanımıyorum fikrim yok maalesf
tarafından
Valla bacim esim.bana ailesinden daha cok guveniyor hatta durmadan dile getiriyor evlilik cok guzel eve geliyon sıcak yemek yiyorsun ilgilenen biri var kayinpederim yok annesini cok sever esim o yuzden annesini bırakmaz malum kardesleride atacak degil hepsi bekar bir abisi var oda evlendi bosandi 4 cocuguda kaynanam.bakiyor esim yegenlerinede babalik yapmak istiyor eşime hep dile getirdim yok anlamiyor gecen baya tartistik artik burnuma kadar geldi ayrı yattım kac gün yine aynı yine aynı
(1,391 puan) tarafından
Ama senin kayınpedrn ykmuş bak bn bunu blmiyordum. Eşinin annesine düşkünlüğü biraz da bu sebpten emin ol. Bence bu brazda güzel bşey. Annesine değer veren erkek karısına kızına da değer verir. İdare etmeye çalş cnm
tarafından
Tabi annesine deger veren ailesine her zmn deger verir annesini bende cok severim orasi baska ama şimdi kendin uzerine düsünur musun eltin esiyle bosaniyor eltin babasinin evinde kaynin baska bir yerde sende o 4 cocukla birlikte yasarmisin ve o 4 cocuk birbirinden kucuk ve yaramazlar ben cocuklara oturun dahi desem kaynanam izin vermiyor birsey dememi onlara ben bu yuzden ayri olmak istiyorum haksizmiyim
(1,391 puan) tarafından
Cnm sen sonuna kdr haklısın ve eşinde abartmış yani bunun bi orta yolunu bulmak rş ve anneyi birbirine düşürmeden eşitlemek erkeğin yapması grekn bşey. Bunu zmnla atlatır dcem ama snn eşinden pek o izlenimi almadım ben anlttığın kadaryla. Allah gecinden versin tabi ama  kaynvaliden vefat ettiği zmn sanırım seni tam anlamıyla görücek. Tuhaf geldi bilemedim gerçkten. Allah yardımcn olsn
tarafından
Amin insallah bacim sagolasin:)
0 oy
tarafından
Yanliz beni linclemeyin de yetişkin birinden söz ettiğini göze alarak ikinci cümlede kahkaha attim:)
(161 puan) tarafından
Bende ama bazıları var aynen boyleler:)
0 oy
tarafından
bence iki cins icinde gecerli.
(161 puan) tarafından
Tabiki öyle:)

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 723 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.