0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Dün gece babama hırsız girmiş. Gececiydi. Wc camından cocuk sokmuşlar balkonu actırmışlar. Polis oyle demiş. Bekar adam tabi evde degerli hiç birsey yok. Talan etmişler. Her yeri dökmüşler. Birsey de bulamayınca koltuklara ayakkabıyla basmışlar dolapta ne varsa yere atıp dökmüşler yemekleri filan. Kücük antika gibi takı kutusu vardı onu atıp kırmışlar. Zarar verip cıkmış lar. Çocugu hırsızlığa kullanmak nedir ya. Babam sadece cocuga üzülüyor. 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

valla yıllar oncesınde evde hıcbısey bulamadıkları ıcın koltuklara 5 lt yag döken bıde kahvaltı yapıp gıden hırsızlar duydum yakın akrabamızdan :D rahatlıktan son noktadalar şerefssler

cok gecmıs olsun sıze canım

(12,022 puan) tarafından
Hakketen ha =D
(7,786 puan) tarafından
Oglum benim kaynanaya gelen yumurta kirip fln yemis cay mi ne demlemis hide sanirsam orda yatmis dahi olabilir.
3-4 çuval patik ormus kadin ceyize cocuklarina calmislar hep tufek fln varmis onu da almislar catiyi bile alan taran etmisler
(12,022 puan) tarafından
Cozuttu lar vallaha
tarafından
Ee yag kıymetlı suan mutfak alısverısı ıcın bıle hırsızlık yapar artık bunlar altın askı alacak guc mu kaldı mıllette
(7,786 puan) tarafından
Biz tenekeyle yagi olana zengin der olduk :D
Ramazan kolisinden yag çıkınca seviniyoruz yani...
Yağ kuyruğu vardi eskiden derken :D neyse asdffff
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abimin evine girmişti aynanın önünde 10 tl varmış onu almışlar bide gelinin sahte yüzüğü varmış onu altın sanıp almışlar salaklar evide alt üst etmişler
(12,022 puan) tarafından
Bizim makarnalara dolaptaki etlere kadar calımışlardı
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Ben de birinden duydum kadın tatile giderken altınları buzluktaki bütün tavuğun içine saklamış, hırsız bütün evi darma duman etmiş sonunda bulmuş, zor yere sakladı beni uğraştırdı diye dolaptaki salçayı almış her sere sürmüş koltuklar halılar duvarlar. Yatacak yerin yok be adam.( ya da kadın büyük ihtimalle.) 
(12,022 puan) tarafından
Kadın oluyorlar kız. Bize girenlerde kadınmış o zaman yakalandılardı. Babama polis zor demiş ama
0 oy
tarafından
Babannemgilin karşı komşusu hırsızlık yapıyor annem defalarca şikayet etti ama hiç bişi olmuyor. Sürekli babannemin komurlugunu soyuyorlar:( binanın kapısı bile çalındı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 448 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 298 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,352 soru

24,400,051 cevap

350,072 kullanıcı

...