0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Biliyorsunuz bosanıyoruz Kocam bosanmam diyor avukat evi terk etme suç diyor neyse bu bana dedi ki ayrılma benden annene git biraz kafa dinle rahatsız etmeyim seni dinlen biraz filan dedi. Sonra beraber gidelime döndü beraber gidip gelelim dedi. Annemle konusmus telefonda annemde iyi fikir getir biraz kafa dinlesin demiş anneme biz iyiyiz diyor mus barsıtık diyormus alakası yok. Annemde dalga mı geciyor sun bosanacam diyor demiş. Biz konusalım isterse getiririm ama hastalık var virüs var demiş. Bu, arada ablası da bana gel diye ısrar ediyor. Bana adam o küfür eder üstüne gitme birsey yapabilir diyen ablası bu cagıranda bana ablama git diyor ama hiç annenle konustuk demiyor annem de haber bekliyormus bu gun aradı soyledi dedim hiç haberim yok e anama virus var da ablasına yok mu bu ne sacmalık cıldırtcak beni şimdi arayıp Agzıma geleni diyim mi buna ben

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boşanma aşamasında iseniz niye ablasına gidesin çok saçma, boşanma aşamasında olan bir bayan Anne evine gider en başta kalır Mahkemeye kadar hiçbir avukatta terk etme suçlu olursun demez kuzum sonuçta boşanıyorsunuz, ha evden kaçarsın o ayrı
(12,022 puan) tarafından
Yerle etme sayılıyormus simdi gidersem
tarafından
Sizi barıştınız sandı herhalde boşanma aşamasında iken ablasına yollayan tek erkek seninki :D
(12,022 puan) tarafından
Ablası ısrar ediyor gel diye. Amacı ayrılmamızı engellemek
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Evi terketmen suc degil bunu hangi avukat soyluyor acaba?Bosanma asamasindaysan gidersin kii ablasi ne alaka
(12,022 puan) tarafından
Bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 448 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,080 soru

24,395,991 cevap

349,751 kullanıcı

...