Biz eşimle üniversitede tanıştık. Kendisi benden bir alt dönemdi başka fakültede. Beni görmüş ve ortak arkadaşlarımızı araya sokarak tanışmak istemiş. Tabi ben o ara deli gibi aşk acısı cekiyorum başkası için arkadaslarim bana bile duyurmadan onun baska sevdigi var demisler. Esim bir sene boyunca 3-4 kez tekrar tanismak istedi ben de bu sirada ayrilik acimi tamamen unutmustum. Aradan 1.5 yil gecti adam hala israrla tanismak istiyor dedim bu ne israr bi tanisiyim bi de ayni memleketten oldugumuzu ogrendim. Iyice dikkatimi cekti kader aglarini oruyormus meger. Sosyal medyadan haberlestik tanisicaz. Bu arada da bisey belli olmadan ortak arkadaslara soylemeyelim sululuk olmasin diye gizli gizli bulustuk. yurdun az ilersine geldi ben de indim karsi karsiya geldik esim o gerginlikle bana merhaba bile demeden elimi falan sikmadan kafasiyla hadi isareti yapti duraga dogru bi gulesim geldi ama gerginligini gormeniz lazim. Sanki yasa disi madde alisverisi yapiyoruz sonra da bir mekana gittik oturduk. Bana oturur oturmaz ben tamamim dedi nasil yani dedim ben begendim yani olumluyum dedi yine bi gulesim geldi. Ben guldukce daha da eli ayagina dolasti bu kez ordan burdan sacma sapan seylerden konusup iyice batirdi. Ve o gun bana dedi ki ben seninle evlenicem sonuc olarak o gun bugundur birlikteyiz 6 yil oldu 8 aylik evliyiz o gunku heyecanimiz hic bitmedi sizin tanisma hikayeniz nasil anlatin da eglenelim