0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Emzirdigim için cerazette kullanıyordum. Ama artık emzirmiyorum. Ne kullanıyorsunuz uygun fiyatli

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmıyorum canım çok eskiden kullandım hormonları bozuyor kıllanma yapıyor onun için bıraktım :) 
tarafından
Benim adetimi düzene sokuyor. Ağrılarımi geçiriyor iyi geldi bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spiral ama tavsiye etmem 
tarafından
Korktuğun icin hiç taktirmadim
tarafından
Boş ver canım taktırma bu spiral yüzünden oruçta tutamadım daha hapta hormonları bozuyor
tarafından
Hap bana iyi geliyor
0 oy
tarafından
Uygun fiyatlı yokmuş. Geçen sordum eczaneye abla 70 80 dedi fiyatları. Yasmin kullanıyordum ama beni olumsuz etkiledi bıraktım. Microgynon kullanabilirsin dedi.
tarafından
Eskiden microgynin u kullanıyordum 5 yıl önce. Sağlık ocağı ücretsiz veriyordu. 3 yıl onla korunmustum
tarafından
Birde yazz önerdi işte. Ya bende evlenmeden önce Polikistik over olduğum için yasmin kullanıyordum ama o zaman eş gibi bir durum olmadığından rahattım. Şimdi hem hapı içiyorum hem adamdan kaçıyorum oldu bende bıraktım. Geçen Bi kazaya kaldık ertesi gün hapı içtim o  da 150tl olmuş. Napacam bilmiyorum sgk da karşılamıyormuş bu hapları. O kadar para da her ay vermek istemiyorum açıkçası.
tarafından
Evet baktım şimdi micronon 77lira.ertesigun hapini 1 kere kullandım 15 günde 1 adet gördüm onun yuzunden
tarafından
Bende öyle adet olur gibi bisey oldu ama olmadım adet günümden 2 gün önce oldum bu ay sanırım onun yüzünden
0 oy
tarafından
Yazz kullanıyorum canım 
0 oy
tarafından
hic birini.kullanmiyirum kullanmamda. bir duzine cocuk yaparim daha saglikli
tarafından
yokk canim. esim ben ne zmn okey dersem o zmn okeydir : D hamile kalan ben doguran ben bakan ben benim isteyip hazr olmam lazim.
tarafından
Ya herhalde  eşim tahammülsüz Bi tip zaten o yüzden zorlama yok zaten sadece arada lafını ediyor. Daha demin 7 8 yaşına gelsinler de dedi dedim ben 34 yaşındayım bilmem anlatabildim mi olsun diyor 50 ye kadar yolu var :))
tarafından
haha kiz bende 33 um : D
tarafından
Benimkilerin biri 27 biri 14 aylık deliriyoruz. 9 sene sonra oldu benim..
tarafından
Allah saglik versin iyi etmissin. 2 3 yil sonra rahat edersin :)
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Spiral var canim 
tarafından
Ben korkumdan hic dusunmedim onu
0 oy
(306 puan) tarafından
Diane marka 50 ₺ altında ya fiyatı kullanıyorum
tarafından
Sagol cnm bakim bir ona
0 oy
(135,794 puan) tarafından
benimde baslamam lazim ☹☹☹

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 202 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
16 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esraalya (1,175 puan) tarafından soruldu

412,143 soru

12,407,234 cevap

44,660 kullanıcı

Kategoriler

...