0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Emzirdigim için cerazette kullanıyordum. Ama artık emzirmiyorum. Ne kullanıyorsunuz uygun fiyatli

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanmıyorum canım çok eskiden kullandım hormonları bozuyor kıllanma yapıyor onun için bıraktım :) 
tarafından
Benim adetimi düzene sokuyor. Ağrılarımi geçiriyor iyi geldi bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spiral ama tavsiye etmem 
tarafından
Korktuğun icin hiç taktirmadim
tarafından
Boş ver canım taktırma bu spiral yüzünden oruçta tutamadım daha hapta hormonları bozuyor
tarafından
Hap bana iyi geliyor
0 oy
tarafından
Uygun fiyatlı yokmuş. Geçen sordum eczaneye abla 70 80 dedi fiyatları. Yasmin kullanıyordum ama beni olumsuz etkiledi bıraktım. Microgynon kullanabilirsin dedi.
tarafından
Eskiden microgynin u kullanıyordum 5 yıl önce. Sağlık ocağı ücretsiz veriyordu. 3 yıl onla korunmustum
tarafından
Birde yazz önerdi işte. Ya bende evlenmeden önce Polikistik over olduğum için yasmin kullanıyordum ama o zaman eş gibi bir durum olmadığından rahattım. Şimdi hem hapı içiyorum hem adamdan kaçıyorum oldu bende bıraktım. Geçen Bi kazaya kaldık ertesi gün hapı içtim o  da 150tl olmuş. Napacam bilmiyorum sgk da karşılamıyormuş bu hapları. O kadar para da her ay vermek istemiyorum açıkçası.
tarafından
Evet baktım şimdi micronon 77lira.ertesigun hapini 1 kere kullandım 15 günde 1 adet gördüm onun yuzunden
tarafından
Bende öyle adet olur gibi bisey oldu ama olmadım adet günümden 2 gün önce oldum bu ay sanırım onun yüzünden
0 oy
tarafından
Yazz kullanıyorum canım 
0 oy
tarafından
hic birini.kullanmiyirum kullanmamda. bir duzine cocuk yaparim daha saglikli
tarafından
Bana iyi geliyor hap. Adet sancım kalmıyor. Çok görmemi azaltiyor
tarafından
Helal olsun sana bacım hobaaa kim tutar senj
tarafından
Doğru söylüyorum bana faydası oldu.
tarafından
O bir anne sana demedim. Zelal e dedim 1 düzine çocuktan bahsediyor da
tarafından
dedi ve 2 yi bile zor yapti 5 yil aradan sonra anca cesaret ettim : D
tarafından
Ben pespese ettim Bi gazla adam 3. Den bahsediyor git diyorum kimden yaparsan yap ben etmem. Diyor ama sen çok güzel yapıyorsun:$ tabiki etmeyecem delirdim bugün resmen ikisi peşimde temizlik yapmaya uğraşıyorum gelmiş bide hasbam diyor bende sandım bütün evi temizledin
tarafından
yokk canim. esim ben ne zmn okey dersem o zmn okeydir : D hamile kalan ben doguran ben bakan ben benim isteyip hazr olmam lazim.
tarafından
Ya herhalde  eşim tahammülsüz Bi tip zaten o yüzden zorlama yok zaten sadece arada lafını ediyor. Daha demin 7 8 yaşına gelsinler de dedi dedim ben 34 yaşındayım bilmem anlatabildim mi olsun diyor 50 ye kadar yolu var :))
tarafından
haha kiz bende 33 um : D
tarafından
Benimkilerin biri 27 biri 14 aylık deliriyoruz. 9 sene sonra oldu benim..
tarafından
Allah saglik versin iyi etmissin. 2 3 yil sonra rahat edersin :)
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Spiral var canim 
tarafından
Ben korkumdan hic dusunmedim onu
0 oy
(306 puan) tarafından
Diane marka 50 ₺ altında ya fiyatı kullanıyorum
tarafından
Sagol cnm bakim bir ona
0 oy
(135,795 puan) tarafından
benimde baslamam lazim ☹☹☹

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 202 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
16 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esraalya (1,175 puan) tarafından soruldu

412,167 soru

12,407,827 cevap

44,686 kullanıcı

Kategoriler

...